Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěl bych se zeptat na sloupové repro QUADRAL QUINTAS 400. Jsou totiž na Quadral strašně levné. Je mi jasné, že za cenu kolem 4000 nemůžu čekat zázraky, ale chtěl bych vědět, jestli hrajou na Quadral alespoň trochu slušně (nemám možnost je nikde poslechnout). Jinak mi prosím poraďte jiné sloupy na AV reciever 100W, 8Ohm. Nejde mi ani tak o "řev", jako o krásu zvuku - budu na tom poslouchat hlavně klasiku.
Díky.
Já jsem poslouchal klasiku na vlastnoručně vyrobených reprosoustavách,jichž jsem vyrobil několik párů.A nebyly to z hlediska kvality špatné reproduktory.Všechny jsme testovali v mrtvé komoře ve Valašském Meziříčí.Ale přikláním se k tvrzení,že lze na našem trhu najít levné a slušně hrající reprosoustavy bez ohledu na snobáckou exkluzivitu několika vlezlých cizích firem.
Přidávám do placu kousek článku od bezejmenného muzikanta:
Privatizace v roce 1993, kdy se z akustické části státní Tesly Valašské Meziříčí stala TVM, s. r. o., zastihla firmu právě při odbytovém přezbrojování, neboť klasický trh Hi-Fi techniky se rozdělil na snobský a předražený high end, pro který jsou velmi slušně hrající repráky z Valmezu málo košer. Jiným směrem jdou domácí zvukové všekombajny s digitálně napumpovaným umělým zvukem a kolotočem na 3 CD, jimiž jsou dnes zaplaveny všechny supermarkety
Takže není třeba si pořizovat superkombinace,za 20 000.- když je to určeno pro domácí reprodukci.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.