Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můj první smartphone

Od: hujer odpovědí: 3 změna:

Ahoj,

plánuju si koupit můj první chytrý telefon - vybral jsem si mobilni-telefony.heureka./...

Co na něj říkáte? Vybral jsem dobře?

A ještě jedna otázka: Jakto že tam jsou ceny v rozmezí 7000 - 9000? Když si ho objednám třeba v tom mobilsmart.cz - kde je za 7 tisíc a doprava zdarma, nebude to nějaký čínský FAKE nebo tak? Zdá se mi to nějak moc velký cenový rozdíl.

Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzajs122
hodnocení

1x

P7 je v pohodě, pokud nekupujete na aukro od překupníka, ale od rozumného inet shopu, tak fake nehrozí

paw*
hodnocení

0x

Tak ono Huawei je cinsky telefon sam o sobe. Overte si, jestli vam jej dodaji do vanoc (pokud potrebujete) at to mate z krku. Tez je dost podstatna moznost pripadnych reklamaci.

stirecek*
hodnocení

0x

Tak čína to rozhodně bude, protože huawei je čínská značka. V Číně se originál prodává od cca 300dolarů a výše, takže na fake dřív narazíš u nás než tam. Nicméně hodně slušný mobil se dá v číně koupit do 230-250usd, cca 5tis kč, paramatrově i lépe než P7.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]