Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skrytí aplikací

Od: zuhud® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

prosím, potřebuji radu. Mám Xperiu L, a potřebovala bych něco v ní skrýt. Například to, že mám facebok, messenger a jiné aplikace, které nechci, aby někdo prostě viděl, že je mám. Taky nechci, aby se ty aplickace hlásily - to znamená, napřiklad nechci, aby mi vylezlo, že mi někdo psal. (zprávy na FB, messengeru, SMS). Nechci, aby byly vidět ve fotkách nějáké fotky. Atd.

Asi k tomu, slouží Launecher, ale nevím, jak to nastavit nebo jak to funguje.

Prosím, bude někdo tak ochotný, že se mi to pokusí vysvětlit, alespoň jak nato, nebo jestli na to není launcher, tak co za aplikaci?

Jinak jsem zkoušela ty určité aplikace :) zamčít, ale když mi někdo napsal, zpráva z messengeru vyskočila, a normálně to šlo otevřít a přečíst si ji.

Omlouvám se, ale špatně se mi to popisuje, snad pochopíte a děkuji předem za ochotu se se mnou otravovat.

Už se s tím trápím, 2 dny. :( Nenašla by se hodná duše? :-P

Ještě jednou díky !

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

filip17*
hodnocení

0x

Musíte si v nastavení aplikací vypnout oznamení o tom, že jste online, pak si stačí na google play stáhout nějekou zamykací aplikaci, pochopil jsem, že už nějakou máte, pak by to mělo fungovat.

Každopádně, jakmile se připojíte a zase odpojíte, na webu se ukáže jste byla nějakou dobu online a že jste byla online na mobilu, takže tak nějak všem bude stejně jasné, že nějakou mobilní aplikaci mít musíte i když si ji třeba někde v telefonu skryjete

hodnocení

0x

A není jednodušší, zamknout si celý telefon? Vyžadovat po odemknutí obrazovky zadání pinu nebo gesta atd., které budete znát jen vy?

Pokud si pak v jednotlivých aplikacích vypnete oznámení, tak nebudou nikde vyskakovat. SMS např. přijde, ale pro její přečtení, budete potřebovat znát to gesto nebo pin.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]