Dobrý den, již od včerejška mě zlobí telefon (Nokia Lumia 630 dual). Zamkla jsem ho bočním tlačítkem ale pak nešel odemknout a naopak. Musela jsem ho několikrát restartovat jinak se to opakovalo. Je zajímavé, že když po mě chtěl PIN tak jsem ho zamkla a odemknout šel. Tak jsem zadala PIN a zkusila ho zamknout a co myslíte ..nešel odemknout. A když se mi zamkl sám tak také nešel odemknout. Když podržím tlačítko déle tak normálně šel vypnout. Po půl hodině restartování a podobných věcí šlo vše jak má jít a pak se to zase pokazilo. Mamka mi poradila vyndat SD kartu, protože jí to taky podobně blblo až vyndala paměťovku a vše bylo OK. Ale pak jí celý telefon spadl takže nešlo vůbec NIC. Takže po vyndání paměťovky jde vše celkem dobře (jen jednou mi nešel zamknout když jsem koukala na YouTube na videa). Nevíte čím by to mohlo být? Máme s tím jet na reklamaci? (telefon mám cca půl roku) Děkuji za rady a snad jste to z mého popisu pochopili.
tak zapnout a vypnout nebo zamknout a odemknout. používate funkce co jsou u nového nebo nějakou kouzelnou aplikaci staženou z obchodu, to by vysvetlovalo i tu pametovku. zazalohujte si duležité věci co máte v telefonu a dejte tovární nastavení. pokud nepomůže tak reklamace
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.