Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propojení LG smart TV s PC

Od: julli89* odpovědí: 7 změna:

Zdravím,

chtěla bych propojit LG smart TV s notebookem. V televizi mám nabídku Screen Share, kde se v postupu píše: TV (Windows 8.1) přidáte kliknutím na nabídku (Project in Devices). Klikněte na aplikaci Intel WiDi App na PC.

Všechno udělám podle návodu, v PC se mi i TV ukáže, ale napíše mi k tomu, že není certifikováno pro Windows. Mám Windows 8.1, nevím proč to nejde spárovat, poradíte někdo? Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mám už druhou tv LG která má SMART TV a moc tomu nerozumím ale zkuste napsat konkrétněji o co vám jde. Z toho co píšete se to dost dobře nedá poznat.

doplněno 17.12.14 12:04:

Jestli vám jde jenom o to aby se vám zobrazovalo to co na noťasu nebo o internet v té televizi nebo o něco jinýho.

pfpetr*
Po precteni dotazu jsem to take pres scren schare zkousel zprovoznit . Stahnul jsem 3 aplikace do pc a bohuzel tuto funkci me pc zrejme nepodporuje a aplikaci se me nepodarilo nainstalovat. Bezne ale pouzivam aplikaci na lumii nokia playto ktera na tv zobrazuje pres wifi videa a fotky a umi i hudbu. Nekdy se spoji s tv sama nekdy musim spustit na tv hledani ale funguje to dobre. Telefon nokia lumia520 tv lg smart
hanczi

Mám ten samý problém, potřebuju to co se mi zobrazuje na notebooku zobrazit na TV a nejde m i to. Třeba když si pustím film, abych na něj mohla koukat v TV. Dík za odpověď.

Stačí noťas propojit s televizí šňůrou HDMI.

burgos
hodnocení

0x

Dobrý den, mám úplně stejný problém jako je výše uvedený. Mobilní telefon k televizi přes miracast bez problémů připojím, pokud chci však připojit notebook, tak mi to také píše "není certifikováno pro windows" ...

bozipaja
hodnocení

0x

Ahoj, mám stejný problém a z mauálu k TV jsem zjistil, že miracast je podporován ale připojí pouze jiné zařízení od firmy LG. Mám notebook asus a jak píše autorka dotazu nelze se připojit s tím že zařízení není certifikováno pro windows. Nevím jestli existuje appka do pc která by to pomohla rozlousknout ale jeslti ji někdo má nebo o ní ví tak bych jí uvítal.

honzajm
hodnocení

0x

Připojil jsem k TV PC, tablety, NB i mobil. PC-TV sítí, ostatní přes WiFi v TV. V TV jsem zapnul WiFi - a hodilo mi to na obrazovce nějaký kód. Pak jsem na tabletu, mobilu dal vyhledat síť - našlo to TV(LG) a typ tv. Zadal jsem kód co mi to ukázalo - a spojilo se to. Pak jsem v TV někde u WiFi napsal heslo (už svoje) - a přes něj už připojuji co potřebuji přes WiFi, i NB. Možná je to krkolomné - NB k internetu jde přes TV, kabelem do switche a na net, ale funguje. Na NB (Acer) mám také Win 8.1., na mobilu Android.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]