Nejste přihlášen/a.
Ahoj mám domací kino panasonic SC-PT465,a chtel bych ho propojit s pc, porad te mi prosim dekuji moc
Ahj, chtel bych aby se prenasel zvoj z tech to reproduktoru do pc + tv jeste mam dvdcko, a resiver ale tto pujde v poho, jen nevim jakym kabelem propojit tyto repraky, s pc
To já nevim bracha si to zapojoval a rikal ze to na pc nejde, tak se podviej na www.panasonic.cz, a je to SC-PT465
JENOMZE TO JA NEVIM JESTLI MAM NA ZVUKOVCE OPTIKU, JA MYSLIM ZE ENE, PROTOZE SJEM MEL OBYCEJNY REPRAKY NA TOM 2.0 TAK ASI NE TA ZE BY TO JIT MELO?
To nevím, já nevím, jaká audio vstup je na tom kinu. Není totam vyobrazeno. Patrně tam ale budou dva CINCHE (žlutý a červený). A na druhé straně kabelu bude jack 3.5 mm (do zeleného konektoru v PC)
bracha me to udela vcsechno jen to si udelam sam pokud straci jen dat ty cince cervenej a bilej a do pc zelenej je tot ak M?,
Ano, je to tak. Potřebuješ k tomu ještě stíněnou dvoulinku. Na jacku jsou 3 packy. Stínění bude tedy z obou linek spojeno do jednoho.
TAKZE POKUD TO CHAPU, TAK JSOU DVA CERVENEJ BILEJ, A AK ZELENEJ DO PC A TA SITOVA JE NA CO?
nejlíp uděláš, když se pokusíš sehnat tu šňůru hotovou. Možná ji někde mají. Třeba bude mít šestku jacka, ale na to se dá koupit přechodka ze 6ky na 3,5. Někde jsou schopní takovou šňůru i vyrobit.
Jinak si kup:
JACK 3,5
cinch 2ks - pokud možno stejných barev, jako máš na přístroji
stíněnou dvoulinku - délka jakou potřebuješ, čím kratší, tím lépe
diky ale ono se to pak musi ejste nejak dat dohromady ze? a dalsi vec , ja nevim jestli mam zvukovpou kartu na 5.1.
No to se samozřejmě musí dát dohromady. Podle toho schémátka, co jsem Ti poslal výše. Pokud na to nemáš, tak si to nech od někoho udělat. A můžu se zeptat na co vlastně ten comp s tím domácím kinem propojuješ? Co přesně od toho očekáváš?
na zvuk, bubu miut pres to domaci kino zvuk z pc, kdyz hraju nejakou ru atd a pak z tv kdyz se koukam na film
Tak co s Tebou, hochu? Jak říkám, buďto sehnat hotovou, nebo nechat udělat. Víc Ti na dálku nepomůžu ...
tak pokud to jde koupit hotovy tak by to bylo supper, myslis ze treba v datardu to budou mit? nebo nemohl by jsi se mi podivat ke by to mohly mit?
Ano, je to jeden z mnoha. Tenhle má zlacené konektory, takže kvalitka! Ale délka je jen 1,8m. Stačí Ti to?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.