Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapojeni domaciho kina s pc

Od: posta2005 odpovědí: 35 změna:

Ahoj mám domací kino panasonic SC-PT465,a chtel bych ho propojit s pc, porad te mi prosim dekuji moc

35 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ještě nám povězte co vlastně chcete aby to dělalo( chcete přenášet zvuk,obraz-jakým směrem)

posta2005
hodnocení

Ahj, chtel bych aby se prenasel zvoj z tech to reproduktoru do pc + tv jeste mam dvdcko, a resiver ale tto pujde v poho, jen nevim jakym kabelem propojit tyto repraky, s pc

Na zvuk ti povětšinou bude stačit kabel jack - 2x cinch.

posta2005
hodnocení

Jenomze ja nemam v tom resiveru, ma to vystup

A jaké tam jsou vstupy?

posta2005
hodnocení

To já nevim bracha si to zapojoval a rikal ze to na pc nejde, tak se podviej na www.panasonic.cz, a je to SC-PT465

Píšou, že audio vstup tam je. A když budeš mít na zvukovce optiku, tak tem tam je též.

posta2005
hodnocení

JENOMZE TO JA NEVIM JESTLI MAM NA ZVUKOVCE OPTIKU, JA MYSLIM ZE ENE, PROTOZE SJEM MEL OBYCEJNY REPRAKY NA TOM 2.0 TAK ASI NE TA ZE BY TO JIT MELO?

Optiku asi nemáš, není moc běžná. Podle všeh ale jiným způsobem by to mělo jít spojit.

posta2005
hodnocení

aLE JAKYM KABELEM, NAPIS ME HO PLS

To nevím, já nevím, jaká audio vstup je na tom kinu. Není totam vyobrazeno. Patrně tam ale budou dva CINCHE (žlutý a červený). A na druhé straně kabelu bude jack 3.5 mm (do zeleného konektoru v PC)

posta2005
hodnocení

DIKY, NEMAS ICQ, KDYBYCH JESTE NECO POTREBOVAL, SNMAD TO PUJDE

posta2005
hodnocení

JE TAM CERTVENA I BILA JE TAM NAPSANO AUX, A JESTE TAM JE R A L

Jo to je ono. R - pravý, L- levý kanál. Pak an Kinu zvol jako zdroj vstupu signálu právě ten AUX

posta2005
hodnocení

nevis ja dlouuhy byvaj ty kabely , potreboval bych docela dlouhej

Možní i 10 metrů, ale já si sám děl myslím i delší. není to nic složitého, pokud víš jak na to.

posta2005
hodnocení

bracha me to udela vcsechno jen to si udelam sam pokud straci jen dat ty cince cervenej a bilej a do pc zelenej je tot ak M?,

Ano, je to tak. Potřebuješ k tomu ještě stíněnou dvoulinku. Na jacku jsou 3 packy. Stínění bude tedy z obou linek spojeno do jednoho.

posta2005
hodnocení

pockej to nevi co je nemuzes me to najit na netu abych vedel jak to vypada

pravdomluvny*

Možná Ti pomůže neumělý náčrtek:

uloz.to/...

posta2005
hodnocení

ME TO NEJDE STAHNOUT

pravdomluvny*

zkusím to sem

Zapojeni domaciho kina s pc
posta2005
hodnocení

TAKZE POKUD TO CHAPU, TAK JSOU DVA CERVENEJ BILEJ, A AK ZELENEJ DO PC A TA SITOVA JE NA CO?

posta2005
hodnocení

Ahoj, dkyx zavsechno posledni otatka, kdyz pujdu do obchodu co mam rict, ze teda chci

pravdomluvny*

nejlíp uděláš, když se pokusíš sehnat tu šňůru hotovou. Možná ji někde mají. Třeba bude mít šestku jacka, ale na to se dá koupit přechodka ze 6ky na 3,5. Někde jsou schopní takovou šňůru i vyrobit.

Jinak si kup:

JACK 3,5

cinch 2ks - pokud možno stejných barev, jako máš na přístroji

stíněnou dvoulinku - délka jakou potřebuješ, čím kratší, tím lépe

posta2005
hodnocení

diky ale ono se to pak musi ejste nejak dat dohromady ze? a dalsi vec , ja nevim jestli mam zvukovpou kartu na 5.1.

pravdomluvny*

No to se samozřejmě musí dát dohromady. Podle toho schémátka, co jsem Ti poslal výše. Pokud na to nemáš, tak si to nech od někoho udělat. A můžu se zeptat na co vlastně ten comp s tím domácím kinem propojuješ? Co přesně od toho očekáváš?

posta2005
hodnocení

na zvuk, bubu miut pres to domaci kino zvuk z pc, kdyz hraju nejakou ru atd a pak z tv kdyz se koukam na film

posta2005
hodnocení

asi na to nemam to slozit no nevim nikdy jsem to nedelal

pravdomluvny*

Tak co s Tebou, hochu? Jak říkám, buďto sehnat hotovou, nebo nechat udělat. Víc Ti na dálku nepomůžu ...

posta2005
hodnocení

tak pokud to jde koupit hotovy tak by to bylo supper, myslis ze treba v datardu to budou mit? nebo nemohl by jsi se mi podivat ke by to mohly mit?

pravdomluvny*
posta2005
hodnocení

tohle je ono ze elektro-1.cz/...

pravdomluvny*

Ano, je to jeden z mnoha. Tenhle má zlacené konektory, takže kvalitka! Ale délka je jen 1,8m. Stačí Ti to?

posta2005
hodnocení

asi by to chtelo delsi, ale to by snad nemel byt takovej problem tenhle je super ale delsi

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]