Nejste přihlášen/a.
Dobrá den, prosím co je to za mobil? Je to ajfoun? Kdyžtak jaký? Fotka je z videoklipu. Dík.
Dobrý večer, můžete sem dát ten videoklip?
vypadá to jako iPhone 4/4S podle úhlopříčky a podle středového tlačítka, ovšem nepozdává se mi ta vrchní část nad displejem Iphone to má udělané trochu jinak, takže se taky asi možná jedná jen o čínskou napodobeninu
doplněno 13.12.14 22:28:tak jsem si to pustil ve FullHD a je to iphone 4/4S a je na něm nalepená folie, proto ten zvláštní vršek nad displejem, pokud máte o tento telefon zájem, tak bohužel oficiálně už se neprodává
samozřejme si můžete koupit iPhone 5S nebo 6/6+ mají stejný systém iOS, ten 5S májen větší úhlopříčku jinak je dělaný stejně. Když budete mít štěstí tak ještě najdete někde na aukro sbazaru i ihpone 4S ale úplně nový kousek asi už neseženete.
Můžu ještě poprosit, je podstatný rozdíl mezi 4 a 4S (nebo 5 a 5S)
A co myslíte, iPhone - ten radši bílý? (nebo jak na fotce - ten černý ten vypadá taky luxusně)cobyste mi poradili...?
rozdíl mezi 4 a 4S je v podstatě jen v rozložení antény, 4ka měla problémy se signálem, proto bych radši volil 4S a co se týče 5 a 5S, tak 5S má novější procesor označovaný jako A7. Barvu? To je jen na vás, kdysi jsem taky byl unešený z té bílé varianty, ale nějak jsem z toho vyrostl teď je pro mě jednoznačně elegantnější tá černá varianta. Existuje ještě zlátá varianta, také velmi pěkná, ale za mě jedina ta černá.
Tak nevím jestli zkusit 4S nebo už povýšit na 5 nebo 5S. Ty jsou ale dražší. Mně se líbí ten z toho klipu, i ten pěkný font.
Právě jsem pročítal net, ještě by se našly nový i jetý 4S v bílé i černé (i 64GB), 5 v bílé a 5S v bílé teda ne, ale nějaká vesmírná šedá či co. Jo, jasně, na barvě ani tak moc nezáleží ale zlatou asi ne, nejsem gangsta nigga
Tak nevím. Prostě bych si chtěl udělat radost pod stromeček...
4S už nemá takový výkon a na dnešní poměry je to malý telefon, ale pokud nejste náročný uživatel, tak bohatě stačí. 5S je výkonější a dost lehčí, záleží na vás, já osobně bych volil asi 5S.
Raději 5S 4S mám ios6 je na tom poslední rychlý systém...
Ten již akle není dostupný není moc app...
Jinak Skové verze iphonu byl vždy takový iphone v tuningu...
4 vs 4S
1jádro CPU vs 2jádro CPU
HD video vs FullHD video
Zlepšení antén...
Podpora Glonass
Jeden z prvních kousků na trh S BT4.0 LE přitom je to defakto 3 roky starý stroj, byt stále podporován ve světě it je to stařík...
A přes to Bluetooth, jde posílat něco navzájem s jinými telefony? Fotky, třeba i muzika.. Něco jsem teď četl že iP si s jinými mobily nějak nerozumí.
Vy teda máte 4S? Jak vám dlouho asi vydrží nabitý? A jakou máte kapacitu a barvu?
A jak jsou na tom v porovnání 4S - 5S "mechanicky"? Který z nich je jaksi víc festovější, masívnější, že něco snese
Co jsem četl tak 6 je už prý easy, že se samočinně přispůsobuje zadnici uživatele aby netlačil v kapse
A přes to Bluetooth, jde posílat něco navzájem s jinými telefony? Fotky, třeba i muzika.. Něco jsem teď četl že iP si s jinými mobily nějak nerozumí.
Vy teda máte 4S? Jak vám dlouho asi vydrží nabitý při různém použití? A jakou máte velikost paměti a barvu?
A jak jsou na tom v porovnání 4S - 5S "mechanicky"? Který je jaksi festovější, masívnější.
Co jsem četl tak 6 je už prý easy, že se samočinně přispůsobuje zadnici uživatele aby netlačil v kapse
NE ios jako takový nepodporuje file systém pokrouceného myšlení z windows...
Ale jsou na to aplikace...věci na ios fungují prostě jinak...
Nabitý vydrží 3 dny...souvislé hraní 3D hry za 2-4 hodky baterka umře...
Jinak volání etc jde stále dohledat na webu...
Mám 64GB verzi...popravdě po shlédnutí kvality videa a fotek jsem přesunul částku na nákup FHD foťáku pro nákup vyšší kapacity telefonu...
Jinak černou..a to výhradně ohledně doby kdy bilé byly na trhu jen 4 a 4S a tehdá byla bílá placka u hlavy to byla výzva pro kdejakého lapku, také byla bílá barva mnohem později a celkově tu bílou moc nemusím, zato takový ipad doma mám výhradně bílý...
Každý kdo měl 4s a 5S a tak zhodnotil 4S jako mnohem festovnější, 5S má o dost slabší váhu.
4S je nerezová ocel a sklo...je těžší, ale mnohem kompaktněji složen a bez jeddinné vůle...
5S je měkký hliník a tenouké sklo kde každý pád bude jako šrám těle zapsán natrvalo...ale je lehčí...
Právě ta váha a ocel dává pocit pevnosti.
To u té šestky je jedna velká blamáž nicméně na každém šprochu pravdy trochu a proto já osobně vždy kupoval S kové modely neb u nich tyto problémy popřípadě ne úplně věci byly ideálně vyřešeny u té vyspěljší verze...
Navíc Sková verze měla vždy něco navíc u 4S to je siri u 5S čtečka itusku prstů(ne nefunguje jako ta u notebooků, zde opravdu uložíte otisk prstu(až 5ks) a pak po přiložení do 1 sec následuje odemčení přístroje.Je to úžasné.
První dojem byl onen známý wow efekt...hlavně po zkušenostech s lenovo čtečkou je to skok strojem času.
A jinak 4S je prefektní osobně jsem ho chtěl prodat ale kvůli jedné věci si o prodeji budu muset koupit nějakou verzi s rozbitou VF částí..
Důvod je zde...(je to 3 roky tarý stroj)
To je točený tím vaším iP 4S? To filmuje dobře..Proč jste ho chtěl prodat? Nějak jsem to moc nepochopil...
Takže vy teda máte vlastně úplně stejný jako je na tý fotce v mojí otázce , jo?
Když je 4S tak masívní jak píšete - nerez + (tlustší?) sklo tak asi radši půjdu do té 4S než do 5S...
Vy teda máte i tu 5S?
Ano ta videa jsou perfektní, stále si je pochvaluji
ip4S je velmi solidní nicméně, je to starší kousek a pokud po koupi zvolíte doporučenou aktualizaci na ios 8.x.x
Telefon bude chtě nechtě o něco pomalejší, telefon prodávali pře třemi roky a jeho vývoj začal pře 4-5 ti lety...
To je v době IT příliš, nicméně není problém koupit a zkusit, nicméně v rámci totálního nezklamání bych prostě doporučil tu 5S, ale cenová možnost 4S je velmi nízká a na zkušeno je to dobrý kousek...
A ano tou svou těžkopádností působí hutněji a je o cca 1cm měnší než ip 5S..
Nicméně pokud to nspěchá počkal bych pár dnů po vánocích, spostu nových tel pod sstromečkem = spousta levných tel a internetu...
Zapomněl jsem se zeptat jak je to se SIM u iPhona? Mám tu klasickou pro jablečný mobily se prý musí ostříhat . Dá se SIM nějak zkopírovat abych jí nemusel dávat stříhat?
A kdyby jste se měl (jako uživatel 4S) - rozhodnout jaký iPhone, jestli 4S nebo 5S, co byste volil?
iPhone 5S má nano sim, což je asi tak velikost jako je ten "měděná" deska na té simkartě. Lepší je iPhone 5S, iPhone 4S má jenom procesor 2* 800Mhz a 512 Mb Ram. Iphone 5S má 64-bit procesor 1200nebo 1300Mhz a 1 GRam. Takže dnes už moc nemá smysl kupovat iPhone 4S.
A dá se SIM nějak zkopírovat, prostě aby mi ta původní - standartní - zůstala? Protože když jí dám ostřihnout, pak už bude použitelná navždy pouze a jenom v iPhonu. Prostě aby zůstalo číslo stejný, adresář kontaktů, zpráv...
A u kterýho vydrží baterie déle? 4S nebo 5S
To není pravda, že bude použitelná jenom v iPhone, dá se koupit adaptér co z nanosim udělá třeba mikrosim. Jinak o něco lepší výdrž má iPhone 5S- čím novější iphone, tím větší výdrž baterie. eshop.zonecomp.cz/...
Jj přesně vše toto platí a ten blud o iphone sim nakecal probuh kdo..?
At zijou android fanatici... i se svýma zavirovanýma apkama na ebanking
doplněno 21.12.14 22:11:Já používám appku od mbank neb jsem uživtelem mBank
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.