Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat především těch, kteří se vyznají v nabídce smartphonů na trhu
Budu si přát k Vánocům mobil, a chtěla bych se vejít do určitých požadavků, sama si ale neodpovím tak snadno :D
Cenově by se Ježíšek měl vejít tak řekněme do 13 000, ohledně technických požadavků jsou pro mě nejdůležitější velká výdrž baterie, kvalitní fotoaparát (nejde mi až tak o rozlišení, spíš třeba o barevnost, zaujal mě třeba foťák Xperie Z2) a odolný displej (nejlépe proti poškrábání a vlhkosti :D)... Co se týče rozměrů, ideální by byl dostatečně velký, ale aby kvůli velikosti nehrozilo vypadnutí z ruky, neměl by být taky moc těžký (radši bych co nejtenčí). A nakonec, nejzanedbatelnější, ale taky trochu důležitý požadavek - vzhled :D Víc než "elegantní" zaoblené rohy se mi líbí hranatý vzhled, a taky co nejužší okraje kolem displeje - to už je ale to poslední, na co budu při výběru hledět. Jsem zvyklá na Android, s Windows Phonem zkušenost nemám, ale nebráním se mu, Applu už bych se radši vyhnula :D
Byla bych moc vděčná za každý návrh, byť třeba lehce odkloněný od mých požadavků, třeba i s vlastní recenzí, tak neváhejte a pište! Předem moc děkuji
Taky jsem pro: mobilni-telefony.heureka./... teda pokud nechcete Apple a Čínu. Jinak výdrž baterie je závislá na tom co s telefonem děláte, takže může vydržet i několik dnů.
LG G3 není špatná volba, je to opravdu povedený telefon ovšem ta výdrž pokulhává, můžu ještě doporučit Huawei ascend P7 designově také velmi povedený a výdrž má skvělou na to jak je tenký a fotí také na výbornou. Oba telefeny jsem měl možnost si zkusit a LG má hezčí displej a rychlejí zaostřuje, ale je dražší. U Huawei mi více vyhovolao jejich prostředí a jelikož je tam použítý i kov, designově se mi líbíl víc,,, ještě dodám LG G3 o něco málo výkonější pokud jde o hry například.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.