Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přehrávání DVD - zvuk hraje, dialogy ne.

Od: calucifer odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, mám takovýproblém.O Vánocích jsem koupila rodině DVD přehrávač (rovnou říkám, že jsem tu věc viděla poprvé v životě). Dali jsme do toho jedeno DVDčko - jakože film - a ten hrál. Takovej levnej šmejd. Pak jsem koupila mamince drahou Mammu miu, a tam se náhle objevil jeden podstatný problém. A se všema následujícíma DVDčkama taky. Problém je v tomhle: film hraje, obraz je vidět. Zvuk taky hraje, ale dialogy nejsou slyšet! Takže třeba u Mamma mia vám hraje hudba, ale postavy jen naprázdno otevírají pusu, jako by byly němé.

Prosím vás, jestli víte, jak to udělat, aby to hrálo, pomožte. Jsem z toho na nervy, protože jsem za ten přehrávač dala takový prachy. Nejdřív jsem si myslela, že je chyba ve filmu, ale když nejdou ani Piráti z Karibiku, tak už musí být problém v přehrávači. Já nevím, není problém v kabelech? Nebo jsem máčkla na nějakej čudlík a teď to nefunguje? Musí to bejt tak, nebo musí bejt nastavený něco ve zvuku, já nevím, je to divný. Do dneška nechápu, jak může jít zvuk, a postavy přitom nejsou slyšet.

Prosím, pomožte, než mi z toho hrábne a ten křáp rozmlátím baseballovou pálkou. Díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pravdomluvny*
hodnocení

3x

Možná se pletu, ale problém by mohl být v tom, že na DVD je zvuk třeba ve formátu 5.1 a Vy máte pouze stereo reproduktory v TV. Zkuste někde při najetí DVD, nebo přímo v nastavení přístroje navolit pouze stereo.

hodnocení

3x

Je to tak,v menu přehrávače vypnout 5.1zvuk na stereo.

calucifer
hodnocení

Díky. Zkusím to. Akorát nechápu, jestli to mám hledat v nastavení televize nebo DVD přehrávače - přece jen mám tu mašinu poprvé v životě :)

pravdomluvny*

Bude to v nastavení DVD přehrávače

doplněno 17.01.09 08:08:

dexx už to psal výše...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]