Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Digit. kukátko do dveří - koupit - nekoupit?

Od: adyterka* odpovědí: 3 změna:

Chtěla bych si pořídit Digitální kukátko do dveří s funkcí nahrávání,ukládání obrazu na SD kartu ,a jiné funkce ( např.typ MG 35HD).Podle prohlédnutých videoukázek bych si ho dokázala i nainstalovat. Nikdo z mých přátel ale neví nic o těchto kukátkách, takže mi je nemá kdo doporučit. Prosím, znáte někdo toto zboží? Jaké s ním máte zkušenosti? Stojí za to investovat fin.částku ( 2500,- až 3000,-Kč). Doporučili by jste mi ho? Ady.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Ta cena se mi zdá dost napálená. V číně se nabízí kolem 30 us$ i s nočním viděním včetně poštovného. I kdyby ti na to napálili dovozní DPH tak jsi na devíti stovkách. Stačí nechat vyhledat DIGITAL DOOR PEEPHOLE koukni na chinaprices.us
adyterka*
hodnocení

Děkuji za radu. Koukla jsem na Vámi doporučené stránky,ceny jsou velmi příznivé oproti našim cenám. Zrovna pod mojim příspěvkem běží reklama na Danmini YB-43HD 4,3 TFT LCD digitální zvonek s kukátkem ( cena 1354,-CZK) na stránkách www.dx.com. Uvažuji,že si toto zboží zde koupím.Pokud ale zvládnu vyplnit objednávku a platbu v anglickém jazyce.

Dx.com je jeden z prvních čínských e.shopú které do česka začaly posílat. Je léty ověřený a jeho recenze jsou až na výjimky pozitivní. Já k němu mám výhrady jen co se týče rychlosti odeslání zboží. Mám rači Buyincoins.com nebo třeba Focalprice.com Na doplnění tě musím upozornit, že při ceně kterou uvádíš ti zboží s velkou pravděpodobností zadrží celníci a cena ti naskočí o 20% dovozní DPH a pokud nejsi pražák tak ještě o 98kč poplatků české poště za zastupování v celním řízení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]