Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych si pořídit Digitální kukátko do dveří s funkcí nahrávání,ukládání obrazu na SD kartu ,a jiné funkce ( např.typ MG 35HD).Podle prohlédnutých videoukázek bych si ho dokázala i nainstalovat. Nikdo z mých přátel ale neví nic o těchto kukátkách, takže mi je nemá kdo doporučit. Prosím, znáte někdo toto zboží? Jaké s ním máte zkušenosti? Stojí za to investovat fin.částku ( 2500,- až 3000,-Kč). Doporučili by jste mi ho? Ady.
2x
Děkuji za radu. Koukla jsem na Vámi doporučené stránky,ceny jsou velmi příznivé oproti našim cenám. Zrovna pod mojim příspěvkem běží reklama na Danmini YB-43HD 4,3 TFT LCD digitální zvonek s kukátkem ( cena 1354,-CZK) na stránkách www.dx.com. Uvažuji,že si toto zboží zde koupím.Pokud ale zvládnu vyplnit objednávku a platbu v anglickém jazyce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.