Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje dotykový display - jak dostat data?

Od: zeli* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. Můj problém se týká telefonu Huawei G300. Přestal reagovat na dotykové ovládání. Je možné z něho nějakým způsobem vytáhnout data? Tuším, že ladění skrze usb mám aktivováno, může to pomoci? Děkuji Vám za rady.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Jestli máš USB HOST enabled, měl by se ti po připojení myši na displeji objevit kurzor. Bohužel to má jen málokterá ROMka automaticky aktivní po restartu. Já jich na tabletu s nefunkčním dotykem vystřídal snad 10 než jsem našel jednu funkční takže můžu tablet ovládat myší a klávesnicí. Měl jsem kliku že můj tablet měl tak širokou podporu fanoušků.
doplněno 11.12.14 22:45: Ty zas máš kliku že se dotyk na tvůj mobil sežene za 10doláčů a návod na opravu máš na youtube.
chinaprices.us?q=Huawei%2/...
doplněno 11.12.14 22:51: chinaprices.us?q=Huawei%2/...
To není hra najdi dva rozdíly. První adresa je z nějakého důvodu nefunkční.
doplněno 11.12.14 23:00: Dokonce i za 8.40$ a to je v ceně poštovné a sledování zásilky. No nekup to za ty prachy :-D
m.aliexpress.com/...

G300 OTG nepodporuje, takže myš určitě nepřipojí. Ale digitizéry jsou na tyto telefony opravdu levné (sám jsem si nedávno měnil na Y300, dal jsem za něj 130 korun (ebay), říkám si že se ani nevyplatí na to kupovat folii, radši vyměnit celý sklo *smich*

zeli*
hodnocení

Digitizer jsem měl shodou okolností doma. Už před půl rokem mi mobil upadl, display praskl, já objednal nový a ještě se ho nedokopal nainstalovat. Nainstaloval jsem novou dotykovou vrstvu a nic. Potřebuju z toho pokud možno dostat data. Pak udělám tovární reset a buď se rozeběhne nebo ho prodám na náhradní díly...

Nějaký jiný nápady? :)

doplněno 12.12.14 00:10:

Vyřešeno. Nejprve je samozřejmě třeba nainstalovat ovladače pro daný telefon (aby fungovalo ADB). Je také potřeba mít povoleno v telefonu "ladění skrze USB", jinak jste ztraceni. Následně nainstalovat ksvělou a přehlednou aplikaci MyPhoneExplorer. Následně zálohovat a zálohovat - postup je intuitivní :) Nicméně, máte někdo nápad, proč telefon nereaguje na dotyk ani s novým digitizerem?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]