Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Můj problém se týká telefonu Huawei G300. Přestal reagovat na dotykové ovládání. Je možné z něho nějakým způsobem vytáhnout data? Tuším, že ladění skrze usb mám aktivováno, může to pomoci? Děkuji Vám za rady.
2x
doplněno 11.12.14 22:45: Ty zas máš kliku že se dotyk na tvůj mobil sežene za 10doláčů a návod na opravu máš na youtube.
chinaprices.us?q=Huawei%2/...
doplněno 11.12.14 22:51: chinaprices.us?q=Huawei%2/...
To není hra najdi dva rozdíly. První adresa je z nějakého důvodu nefunkční.
doplněno 11.12.14 23:00: Dokonce i za 8.40$ a to je v ceně poštovné a sledování zásilky. No nekup to za ty prachy
m.aliexpress.com/...
Digitizer jsem měl shodou okolností doma. Už před půl rokem mi mobil upadl, display praskl, já objednal nový a ještě se ho nedokopal nainstalovat. Nainstaloval jsem novou dotykovou vrstvu a nic. Potřebuju z toho pokud možno dostat data. Pak udělám tovární reset a buď se rozeběhne nebo ho prodám na náhradní díly...
Nějaký jiný nápady? ![]()
Vyřešeno. Nejprve je samozřejmě třeba nainstalovat ovladače pro daný telefon (aby fungovalo ADB). Je také potřeba mít povoleno v telefonu "ladění skrze USB", jinak jste ztraceni. Následně nainstalovat ksvělou a přehlednou aplikaci MyPhoneExplorer. Následně zálohovat a zálohovat - postup je intuitivní
Nicméně, máte někdo nápad, proč telefon nereaguje na dotyk ani s novým digitizerem?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.