Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Můj problém se týká telefonu Huawei G300. Přestal reagovat na dotykové ovládání. Je možné z něho nějakým způsobem vytáhnout data? Tuším, že ladění skrze usb mám aktivováno, může to pomoci? Děkuji Vám za rady.
Digitizer jsem měl shodou okolností doma. Už před půl rokem mi mobil upadl, display praskl, já objednal nový a ještě se ho nedokopal nainstalovat. Nainstaloval jsem novou dotykovou vrstvu a nic. Potřebuju z toho pokud možno dostat data. Pak udělám tovární reset a buď se rozeběhne nebo ho prodám na náhradní díly...
Nějaký jiný nápady?
Vyřešeno. Nejprve je samozřejmě třeba nainstalovat ovladače pro daný telefon (aby fungovalo ADB). Je také potřeba mít povoleno v telefonu "ladění skrze USB", jinak jste ztraceni. Následně nainstalovat ksvělou a přehlednou aplikaci MyPhoneExplorer. Následně zálohovat a zálohovat - postup je intuitivní Nicméně, máte někdo nápad, proč telefon nereaguje na dotyk ani s novým digitizerem?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.