Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Navigace SYGIC v tel s androidem

Od: tregedo* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den , trochu blbá otázka ,ale já tomu vůbec nerozumím.

Stáhnul jsem si na google play navigaci Sygic, zakoupil klíč k Evropě a funguje to jo, ale co jsem koukal po netu na návod tak každý tam má jiné menu a hodně fcí, já tam mám jen zelenou mapu (ani ty budovy nevidim) nahoře je vyhledat, pak zobrazení 2D/3D, kompas a + a - na přiblížení, když přejedu prstem zleva doprava je tam jen, v menu Sygic store,nastavení a domov, taková černá tabulka, black box a HUD jsou uzamčeny.

Kde najdu případně jak udělám abych tam měl to menu jako vidím všude po netu? je to jiná verze či co? Mám na mysli hlavně fci NAVIGOVAT Z... abych si mohl nahrát mapy z pc a naplánovat trasu... dle návodu na netu sice sem soubor převedl uložil ale mapa nikde...

Děkuji pěkně za jakoukoliv radu předem a pěkný den.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Ty fuknce v menu jsou placený zvlášť. Ostatní jsou aktivní (budovy v 3d jsou, ale jenom Praha)
tregedo*
hodnocení

Ahááá, k celkem prdu teda, ale jo takhle to stačí ,že to dovede a naviguje jen mi chybí hlavně body trasy třeba...

Děkuji Vám

Vlevo nahoře na displeji jsou tři vodorovné čáry, tak se dostaneš do nastavení.
Funkci navigovat spustis, když si dáš "Vyhledat" kam chceš.
Nejlíp ty mapy stáhnout přímo do mobilu,bez PC

hodnocení

0x

Návody jsou zřejmě pro předchozí verzi, aktuální verze prošla zásadní změnou uživatelského rozhraní. Plánování trasy se dělá tak, že se do pole vyhledávání v horní části (vedle těch 3 proužků), napíše adresa, případně lze použít oblíbené adresy pomocí "proužku s hvězdičkou" vpravo nahoře. O tom, že lze něco nahrávat z PC, nevím.

hodnocení

0x

Já jsem si upgradoval Sygic na premium a po zaplacení se mi zobrazil 16-ti místný Product key.K čemu je dobrý,když se navigace po zaplacení nastavila do premia?Předpokládám,když si například Sygic přeinstaluji na nový telefon,tak se mi poté aktivuje sama premium verze.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]