Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nokia Lumia 800 nabíječka

Od: leny* odpovědí: 2 změna:

Ahoj,chci se zeptat ... nedavno se mi pokazilo neco v mojem mobilu (nokia lumia 800) ulomil se mi zobacek v mobilu a telefon nenabiji... vsude pisou ze nabijecka je jenom micro usb.. ale nasel jsem na netu nabijecku s koncovkou jako pro sluchatka namobil.cz/... myslite ze to bude normalne nabijet? jestli nekdo mate stejny mobil piste diky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

Nebude, tuhle zdířku tam ani nemáš. Kup jakoukoliv nabíječku s microUSB.

stonek*
hodnocení

0x

USB konektor je slabé místo těchto telefonů, bohužel je to jediný způsob jak telefon nabíjet, přes audiojack to nejde. Píšete zobáček, to by mohl být vnitřek konektoru a v tom případě by šel vyměnit a tím telefon opravit, pokud se konektor hýbe v krytu celý, možnost opravy není zcela zaručena.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]