Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pripojeni wifi

Od: hanicicka odpovědí: 5 změna:
Ahojte, vymenila jsem doma wifinu a nyni k ni nelze pripojit televizi (Panasonic Viera tx-L42ET5E).
Kdyz nastavim pripojeni wifi napise mi, ze pripojeni probehlo v poradku. Ovsem pri testu pripojeni pise "Vypadek spojeni se serverem. (007)." CHyba v nastaveni wifi nejspis nebude, protoze se k ni bez problemu pripoji pc, tablety a mobily.
Nemel byste nekdo nejakou radu? ;)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Test připojení na "Panáku" se nejspíš týká pevného připojení přes FTP kabel, máte ho tam? Pokud ano, tak zkontrolujte napojení do switche či routeru

doplněno 09.12.14 13:10:

aha, tak možná jsem to nepochopil, ale máte správně nastavenu IP adresu, používáte pevné přiddělování adres nebo DHCP?

hodnocení

0x

Dobry den, podivejte se na www podpory, jestli mate nejnovejsi firmware.Zkuste dat misto WPA-2 jen WPA. Jestli mate skryte SSID, tak to zruste. Zkuste se pripojit pomoci WPS

hanicicka
hodnocení

Přidělování IP adres je v pořádku. Mám ho nastavené automaticky, ale i po ručním zadání test na telce píše, že IP adresa je v pohodě, stále jen chyba komunikace se serverem. Zkoušela jsem i změnit WPA-2 jen na WPA a stále nejde. Zajímavé však je, že i po změně na WPA Tv stále psala, že ochrana WPA-2. Zkoušela jsem i nejen klasické vyhledávání sítě, ale i připojení přes WPS a stále nic :-/

111®
hodnocení

0x

nezapoměla jste si nastavit správný region,? no tom wifi stroji? aby odpovídal regionu na TV !

hanicicka
hodnocení

A tohle nastavim na wifi kde? V intalacnim menu wifi to nikde nemam :’-(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]