Ahojte, vymenila jsem doma wifinu a nyni k ni nelze pripojit televizi (Panasonic Viera tx-L42ET5E). Kdyz nastavim pripojeni wifi napise mi, ze pripojeni probehlo v poradku. Ovsem pri testu pripojeni pise "Vypadek spojeni se serverem. (007)." CHyba v nastaveni wifi nejspis nebude, protoze se k ni bez problemu pripoji pc, tablety a mobily. Nemel byste nekdo nejakou radu?
Dobry den, podivejte se na www podpory, jestli mate nejnovejsi firmware.Zkuste dat misto WPA-2 jen WPA. Jestli mate skryte SSID, tak to zruste. Zkuste se pripojit pomoci WPS
Přidělování IP adres je v pořádku. Mám ho nastavené automaticky, ale i po ručním zadání test na telce píše, že IP adresa je v pohodě, stále jen chyba komunikace se serverem. Zkoušela jsem i změnit WPA-2 jen na WPA a stále nejde. Zajímavé však je, že i po změně na WPA Tv stále psala, že ochrana WPA-2. Zkoušela jsem i nejen klasické vyhledávání sítě, ale i připojení přes WPS a stále nic :-/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.