Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
může mi prosím někdo poradit, zda je možné na mobilu Prestigio 5455 Duo nastavit vlastní melodii na zvonění? Pokud to jde, tak jak se to dělá?
U svého původního telefonu jsem mohla k určité osobě dát písničku, kterou jsem si do mobilu přidala přes PC Tak jsem už podle toho poznala, kdo mi volá.
U tohoto nového to nevím. Pokud by to nešlo přímo k osobě, jde to alespoň u skupiny? Vyzvánění z nabídky se mi nelíbí a návod k telefonu je velmi bídný.
Děkuji
Nisla
Hm, tak v tomto jsem naprostý laik. Většinu vůbec nechápu. Zvonění sice změnit umím, ale jen na to, co je přednadstavené v telefonu. Zkusila jsem vložit přes PC svoji hudbu, ale objevím ji jen pro normální přehrávání. Návod je šílený. Asi mají pocit, že už je každý odborník IT. Zkošela to i mnohem mladší (a zručnější) známá a také nic. Vyzkouším ještě známého. Kde jsou ty doby, kdy maximální vymožeností byla tlačítka místo ciferníku.
Díky
Nisla
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.