Nejste přihlášen/a.
Koupil jsem si pln nadšení tento telefon. Věřte nevěřte, hned šel do servisu kvůli závadě v softwaru! Dále. telefon má jakousi možnost zabezpečení, ale neexistuje návod, kde by se dalo vyčíst, jak na to. Telefon má na úvodní obrazovce vlevo menu a vpravo fotoaparát. Nelze to předefinovat. I docela obyčejný Aligator pro seniory navrhoval člověk s mozkem v hlavě: vlevo sms, vpravo jména. Ale na co se ptám: Když mi přijde sms, celá zpráva se mi rozbalí na úvodní obrazovku. Co si budem nalhávat-mám pár čísel, které se rodině neukazují. A tady stačí ťuknout do klávesnice...Mám snad na mobil neoprávněné požadavky?
Díky za názory.
Dobrý den,
to se občas stane, že telefon má softwarovou vadu, to ale hned neznamená, že tento model je zmetek. O jaké možnosti zabezpečení mluvíte? Co vím, tak tento telefon vychází z nokia 220 a ani ta neměla nic speciálního. Co se týče předělání menu, nevím jak u series 30, což má tento telefon, ale series 40 to určitě uměl si nadefinovat jié zkratky. Pokud bych chtěl utajovat nějaká čísla nebo sms, rozhodně bych si nekoupil "hloupý telefon" Takže za mě ano, na teneto telefon máte neoprávněné požadavky. Už od jeho uvedení se vědělo, že to žádný zázrak nebude.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.