Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vybrat telefon

Od: bublinka* odpovědí: 7 změna:

Zdravím, s rodiči mám dohodnuto, že si můžu k vánocům vybrat mobil do 5 000 Kč. Tak nějak tuším jaké požadavky na něj mám, ale přecejen tomu nerozumím tak dobře. Znám lidi, kteří si za 4 tisíce koupí úžasný telefon i se vším příslušenstvím včetně krytu a podobně, ale taky znám lidi, kteří za něj dali 10 tisíc a nakonec jsou nespokojení. Já vím, že bych chtěla chytrý telefon co by se zvládl připojit k wifi, měl pokud možno dobrý fotoaparát, svítilnu a nějakou tu paměť, popřípadně možnost pro vložení paměťové karty. Vím že si to představuju asi jako Hurvínek válku, ale chci se zeptat, zda by jste mi někdo nějaký telefon nedoporučili. Díky a pěkný den :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Telefon za tyto prachy by měl mít minimálně pětipalcový displej, čtyřjádrový procesor, 8GB paměti, GPS, 2 kamery (přední a zadní). Ostatní věci jako wifi, karta atd. jsou samozřejmost, o tom žádná. Nicméně i takový telefon se dá pořídit silně pod 5000, pokud netrváš na věhlasné značce.

Mně třeba před pár dny přišlo tohle:
geekbuying.com/...

sior*

Já bych našetřil tisíc a vzal bych si Samsung i9301 Galaxy S III Neo nebo jestli chceš fakt po 5 tisíc tak LG D605 Optimus L9 II.

doplněno 07.12.14 13:06:

U toho LG tak vem kus s 8GB pamětí, 4GB je strašně málo

bublinka*
hodnocení

Za rady moc děkuju, koukala jsem na ten LG a dost se mi líbí, ale pak jsem četla recenze a bylo tam dost stížností na mizející SMS a problém se synchronizací paměťovky (tu já využívám) . Myslíte, že to mohl být problém jednoho mobilu, nebo je to spíš nevychytaná vada obecně toho modelu?

sior*

U toho LG s tima SMS je chyba jen KitKat verzi Androidu (4.4) jestli chcete lepší mobil na který budete mít záruku, že rozjede všechny hry a bude to kompatibilnější mobil tak bych bral Samsung galaxy S III Neo na alze stojí 5300 nebo takovej základ Samsung Galaxy S III Mini VE (i8200) za 3990 tisíce u kterého ale nelze rootovat (Získání admin práv díky čemuž můžete měnit kernel, odinstalovat neodistalovatelné aplikace atd)

doplněno 08.12.14 16:07:

LG L90 D405n je taky celkem fajn za 4300

bublinka*
hodnocení

Můžu tedy ještě poprosit o pomoc? :) Rozhoduji se mezi těmito mobily:

alza.cz/...

http://www.alza.cz/lg-optimus-l9-ii-d605-black-d603189.htm#popis

alza.cz/...

alza.cz/...

Ráda bych aby nějak slušně fotil, samozřejmě hovory smsky, možná facebook a pak aby fungovala SD karta kvůli aplikacím a písničkám. Který by tedy podle vás byl vhodný?

sior*

Tak ted to je souboj mezi LG 9 II a LG L90

LG L90 má větší baterku, a 4 jádrový procesor narozdil od LG 9 II, který má 2 jadra za to LG 9 II má o 200mhz větší takt procesoru jestli koupíte LG 9 II s androidem 4.2 a mín tak problem s SMS nebude je to na vás co si vyberete, ted bych se spíš koukal na recenze ostatní 2 mobily mají málo paměti.

bublinka*
hodnocení

Popravdě, v těhle věcech už se nevyznám vůbec, takže se zeptám asi nejjednodušeji jak to jde, jaký by podle vás byl lepší?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]