Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstranit aplikace z Google play?

Od: clayman® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,
Google si v mém profilu Play pamatuje všechny aplikace, které jsem kdy zkoušel a považuje je za aktuální. Některé jsou už roky staré a jejich počet mě otravuje při každé instalaci nového telefonu, kdy musím procházet desítky aplikací, které už pro mě nejsou aktuální a vybírat ty, které chci instalovat do nového telefonu.

Netušíte jak si je z profilu smazat? Přokládám obrázek, aby nedošlo k nedorozumění.

díky

Jak odstranit aplikace z Google play?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

2x

u těch odinstalovaných by měl být vpravo nahoře křížek pro odebrání nevím jestli jen v mobilu, nebo i na google paly načteném v PC

hodnocení

bohužel nic takového nevidím.

Jak odstranit aplikace z Google play? #2
111®

to co sem dáváš není z mobilu...musíš v mobilu...

hodnocení

Tak asi jo, v mobilu MOJE APLIKACE/VŠE
Jak odstranit aplikace z Google play? #3
111®

noto je ono...tak šáni na ten křížek a nabídne ti to odebrání...

doplněno 07.12.14 11:56:

mimochodem, také jsem to nevěděl a musel se zeptat...

jokeer*
hodnocení

1x
Spusťte Google play v mobilu nebo tabletu, vyberte možnosti-moje aplikace-vše a tam máte u každé nainstalované aplikace křížek. V desktop verzi to možná také jde, nezkoumal jsem to :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]