Nejste přihlášen/a.
dobrý den,chci si pořídit iphone,ale mám nějaké otázky.za 1.budu si moc s kamoškama posílat ruzné věci přes blutooth?2.někde sem se dočetla o tom wifi připojení nainternetu z iphonu.Jelikož mám malý kredit 200kč tak si nemužu byt na internetu.je to pravda s tím wifi že je to zadarmo?4.myslíte že byste mi iphone doporučili i přesto že je mi teprv 13 let...peníze na něj mám takže v tom nevidím problém,jo a co ten dotykovej displej ovládá se to dobře díky za odpověd marky
Myslím si, že je sposta lepších mobilů i za nižší cenu. iPhone je pouze marketingový zázrak s inovovaným ovládáním.
- Přes bluetooth můžeš posílat různé věci.
- WiFi je zdarma jen pokud najdeš Free WiFi Hot Spot. K zabezpečenému a tedy placenému se stejně nepřipojíš
Na netu je spousta stránek věnovaných tomutozařízení kde najde i zkušenosti dalších uživatelů. Já bych ho nekupoval.
Určitě doporučuji si přečíst základní parametry telefonu a diskuze se zkušenostmi uživatelů , přejdete tak nejednomu nemilému překvapení . Já osobně ho mám a jsem s ním spokojen . Jen ještě k Bluetooth , co je mi známo tak soubory přes něj posílat NEJDOU . Slouží výhradně k bluetooth sluchátku .
Doporučuji tyto stránky :
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.