Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám iPhone 4s a docela dost ho furt vybíjím no a chci externí baterii, ale našla sem 2 které se mi líbí buď
1. kryt, který mít na telefonu furt a nebude mi překážet žádný kabel, ale zase můj telefon bude o dost tlustčí (a to sami iPhony 4s nejsou docela tencí) - 3 000 mAh - applemix.cz/...
2. externí baterii kde bude muset být připojen kabelem (kabel mi ani moc nevadí) a budu si moc koupit externí baterii s ještě větší výdrží - 10 000 mAh - a. applemix.cz/...
- b. alza.cz/...
Co myslíte? já osobně by bral 2. (nebudu mít tlustý telefon, budu ho moct vícekrát nabíjet) ale 1. není špatná a u 2. nevím jestli radši a. nebo b. A u b. si nejsem jistý jestli se tím dá nabít i iPhone.
Poraďte velmi děkuji
doplněno 06.12.14 13:52:A na alze jsem našla asi nejlepší po odpojení se automaticky vypne a má větší kapacitu a menší cenu ale o té taky nevím jestli se tím dá nabít i iPhone 4s
A zapoměla jsem odkaz alza.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.