Nejste přihlášen/a.
Když chci reklamovat mobil stačí když zajedu do prodejny a vezmu mobil a fakturu nebo musím brát všechny věci co byli v balení jako nabíječka, sluchátka, usb kabel apod.?
Někdy stačí a někdy nestačí. Záleží na tom, co chceš reklamovat a na tom, jak bude prodejce reklamaci řešit. Může ji řešit například výměnou a pak je vhodné vyměnit kompletní balení. Pokud jenom převezme do opravy, pak je v reklamačním protokolu uvedeno, jaké příslušenství bylo s telefonem předáno/převzato.
Ze zákona musíš donést věc kterou reklamuješ. Pokud ti blbne displej, nepotrebuš ani sluchátka, ani nabíječku, a ani krabici.
Jinak už to záleží na tobě.
byl "prasklý" a vytečený displej ale jak kdyby jen vevnitř z venku žádné poškození, sklo také v pořádku, nikde žádný škrábanec nebylo to ani nijak ohnuté prostě vůbec mechanicky poškozené, mobil byl starý týden s tím že jsem ho neměl ani v kapse ležel na stole a prostě ač to zní blbě a jako dětský výmluva stalo se to prostě samo .. a reklamace nevzali.
Prosím doplňte konkrétní značku .
U mne asi před 14 dny ZOPO 980+C2 , Alza vrátili ihned peníze (druhý den přestal fungovat display) a protože už neměli ten samý tak jsem jej objednal u T.S:Bohemia , a u toho nešel display hned po vybalení , tak mi jej vyměnili za další a zatím OK.Tak se modlím zatím asi 10dnů vše v pořádku . Koupil jsem jej po recenzích tady na poradně , a za tu cenu se mi fakt líbí tak jen aby vydržel .
doplněno 07.12.14 10:41:také jsem před koupí zvažoval objednat přes Aliexpress , ještě že jsem to neudělal , ale nadruhou stranu možná by byl v pořádku , a né jako tady až na třetí pokus .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.