Nejste přihlášen/a.
Dobrý den vlastním mobil sony xperia z mám ho 6 měsíců.Každý den na něm hraju hry ale ted už hraju na mobilu jen world of tanks blitz.Ale mám problém mobil už není tak plynulý jako dříve už ja za sekaný.Co mám dělat předem děkuji za odpověd
Kolik tam máš aplikací? Co volné místo? Aplikace na pozadí (zbytečnosti jako antivir a další...)? Začal bych stažením např. Ccleaneru, kterým si odstraníš zbytečné cache soubory, dále odinstalovat zbytečné aplikace, mně osobně letělo z mobilu prakticky vše, včetně aplikací jako twitter, facebook, google+, knihy play, hudba play a další naprosté zbytečnosti play, zůstal jen obchod, víc nepotřebuju a nepoužívám.
doplněno 06.12.14 13:36:po odstranění všech těchto zbytečností je můj mobil o velký kus svižnější a je to poznat i na výrdži baterky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.