Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak funguje spam když se meily ukazujou

Od: ujendys* odpovědí: 1 změna:

myslel jsem si že když hodim meil do spamu budu mít klid ve spamu jsem měl asi 85meilů číslo se každým dnem měnilo ted najednou ve spamu nemám nic jak to? a zase mi začali chodit nesmyslný meily typu půjček atd. takže to zase začínám házet do spamu ale má to vůbec cenu jestli ne tak je to služba k ho...

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

filip17*
hodnocení

0x

dobrý den,

dost záleží na tom jakého emailového klienta používáte, například seznam a jeho spam filtr není zrovna povedený, já používám gmail a jsem naprosto spokojený, co se týče toho smazaného spamu, tak v nastavení pravděpodobně máte automatické smazaná po určité době.

Má to vůbec cenu? Samozřejmě, že má pokud se s tím umí pracovat, ovšem pokud se se svým emailem registrujete všude možně, pak se není čemu divit, že 90% zpráv tvoří spam. Svůj osobní email u gmailu nedávám všude a spam mi přišel za celý rok snad jen jednou, sem tam přišel nějaký newstlrel z nějakého e-shopu, ale ze zasílání novinek se dá snadno odhlásit. Pokud se registruju na nějké forum nebo pochybné stránky a registrace je nutná používám svůj starý email a ať si spamy chodí tam ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]