Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych se zeptat mám prasklý sklíčko na zadním fotoaparátu,ale fotí mě to furt stejně pěkně.Má to cenu dávat na reklamačku, popřípadně jestli by mi jí uznali reklamaci,když to nemám pojištěné? Děkuji za odpověd
Reklamaci na 99% neuznají - mechanické poškození - můžeš si za to sám. Pokud fotí OK, asi bych to neřešil.
Pokud jsem to dobře pochopil, tak fotoaparát samotný je zcela v pořádku, prasklé je jen a pouze krycí sklíčko, které bývá součástí plastového šasi telefonu, alespoň u mého to tak je.
Ano, je to tak, sklíčko je součástí zadního plastového přišroubovaného krytu telefonu, pak následuje kryt baterky. mám jej tady zrovna rozebraný Ostatně tak to má asi 99% mobilů s foťákem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.