Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prasklý fotak u Samsung S3mini

Od: koneja® odpovědí: 6 změna:

Chtěl bych se zeptat mám prasklý sklíčko na zadním fotoaparátu,ale fotí mě to furt stejně pěkně.Má to cenu dávat na reklamačku, popřípadně jestli by mi jí uznali reklamaci,když to nemám pojištěné? :) Děkuji za odpověd

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Reklamaci na 99% neuznají - mechanické poškození - můžeš si za to sám. Pokud fotí OK, asi bych to neřešil.

hodnocení

A kolik popripadne stoji oprava?
chinaprices.us?q=S3%20min/...
Díl jako takový drahý není. Jak vidíš, dal by se sehnat za 10 doláčů. Jenže když si to neudeláš sám tak servis si řekne tři kila jen za to, že mobil rozšroubuje. Pak to samý za práci. To je jen rámcový odhad. Samozřejmě můžeš narazit na lidumila co ti to udělá za kilo ale i na zloděje kterýmu nebude blbý sí za tři minuty práce říct litr.

Pokud jsem to dobře pochopil, tak fotoaparát samotný je zcela v pořádku, prasklé je jen a pouze krycí sklíčko, které bývá součástí plastového šasi telefonu, alespoň u mého to tak je.

Ano, je to tak, sklíčko je součástí zadního plastového přišroubovaného krytu telefonu, pak následuje kryt baterky. mám jej tady zrovna rozebraný :) Ostatně tak to má asi 99% mobilů s foťákem.

hodnocení

Tak ja to resit nebudu,snad me to vydrzi..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]