Nejste přihlášen/a.
Prosím poradci,
Doporučíte uživateli který chce k vánocům elektr. čtečku knih právě čtečku, nebo raději tablet, resp. jde mi o to v čem je primárně čtečka knih oproti tabletu lepší. Neberu v potaz internet, wifi a pod ve prospěch tabletu, jde mi o danou funkci čtení knih.
Díky za názory...
Pokud chce něco na čtení knih, tak jednoznačně čtečku (důvody tu už řečeny byly). A když čtečku, tak PocketBook.
totak:
čtečka s dobrým e-ink displejem a s osvitem je natolik dobrá, že argument papír je papír docela ztrácí smysl, předčítat knížky dokáží také a čtečky s podporou MP3 zvládnou i audioknihy. Patřičný soft na předčítání lze do nich nahrát a třeba čeština chodí velice pěkně. Čtečky od PocketBook navíc podporují všechny možné i nemožné textové formáty. A že to je jen na cesty abys zbytečně netáhl třeba 10 knih? Do čtečky se jich vejdou tisíce, takže jde i o úsporu místa v knihovně / bytě
Tablet na čtení knih je nesmysl...
Už se tu o čtečkách psalo, zkus pohledat, třeba tam je něco užitečného.
Za mě jednoznačně čtečka: příjemnější čtení (nekouká se do protisvětla a lze číst dobře i na slunci), mnohem delší výdrž (kdo nečte moc - klidně měsíce na jedno nabití).
Co se týká schopností, jsou čtečky, které zvládají lépe či hůře spoustu formátů, mohou mít i audiovýstup (poslouchání třeba mp3, nebo zmíněné předčítání), přisvícení, wifi s možností brouzdání po internetu apod. Samozřejmě ty technické doplňky žerou energii.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.