Nejste přihlášen/a.
Ahoj, co tím myslí O2, když napíše, že "sim karta je majetkem společnosti O2". Jak je to možné? Vždyť jsem si ji koupil a tak by měla být mým majetkem.
Dík za vysvětlení ![]()
3x
Nyní k postavení O2, došlo ke změně nově firmu nevlastní Španělé, ale opět Češi a v tom je ten největší zádrhel. Ani O2 by však nemělo vyžadovat SIM zpět když u paušálů chce 95 či 99 Kč jako aktivační poplatek. Sorry nové VOP jsem nečetl. Takže raději SIM schovat po roce ji vyhodit.
No to jste mi tedy dal. Já Simky měním častěji než boty a nikdy jsem žádnou nevracela. Koupím, provolám a koupím novou. S přenosem čísla se nazabývám, známým buď zavolám a řeknu, ať si číslo uloží, nebo pošlu vizitku.
Nechápu, jak by mně operátor mohl identifikovat, když neví kdo Simku koupil a číslo není dostupné. Vracení Simek se týká tedy jen paušálů?
2x
Ahoj,
velmi zjednodušeně řečeno, něco jako být nájemník, platíš jakoby nájem v tomto případě třeba kredit. Je to běžná věc, teď momentálně mě napadá třeba spoustu online her, kde hráčí mluví o svých charakterech/postavach/autech očemkoli co si vyvíjí v té hře je ve skutečnosti majetkem těch společností, mají to napsané v podmínkách. Setkávám se s tím víc a víc.
doplněno 03.12.14 20:04:a ano přesně na to jsem zapoměl,jak říká @totak jsou to i zadní vrátka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.