Nejste přihlášen/a.
Ahoj, co tím myslí O2, když napíše, že "sim karta je majetkem společnosti O2". Jak je to možné? Vždyť jsem si ji koupil a tak by měla být mým majetkem.
Dík za vysvětlení
No to jste mi tedy dal. Já Simky měním častěji než boty a nikdy jsem žádnou nevracela. Koupím, provolám a koupím novou. S přenosem čísla se nazabývám, známým buď zavolám a řeknu, ať si číslo uloží, nebo pošlu vizitku.
Nechápu, jak by mně operátor mohl identifikovat, když neví kdo Simku koupil a číslo není dostupné. Vracení Simek se týká tedy jen paušálů?
Ahoj,
velmi zjednodušeně řečeno, něco jako být nájemník, platíš jakoby nájem v tomto případě třeba kredit. Je to běžná věc, teď momentálně mě napadá třeba spoustu online her, kde hráčí mluví o svých charakterech/postavach/autech očemkoli co si vyvíjí v té hře je ve skutečnosti majetkem těch společností, mají to napsané v podmínkách. Setkávám se s tím víc a víc.
doplněno 03.12.14 20:04:a ano přesně na to jsem zapoměl,jak říká @totak jsou to i zadní vrátka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.