Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stažení dat z telefonu

Od: jaru* odpovědí: 4 změna:

Rozbil se mi displej u mobilu, telefon jinak funguje. Mám tam fotky a kontakty. Jak to můžu stánout, Bluetooth nejsem schopna zapnout. Kde to dělají (v Praze)? Díky. Jarka

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

doktpr365*
hodnocení

2x

Co kabel,do počítače

jaru*
hodnocení

No jo, ale kde ho sehnat? K mobilu nebyl (mám ještě klasický typ nokia C1-01). Není třeba mít v PC nějaký software?

myslím že se jedná o klasický USB kabel, buď mini nebo mikro (podle konektoru, vemte do obchodu a oni to poznají). Potom není problém zazálohovat co je potřeba přes software Nokia PC Suite.

praivo*

Otázka je, jestli se telefon sám přepne do příslušného režimu (některé to neumí). Jestli ne, tak jedině naslepo zkoušet (nabídka se objeví hned po připojení kabelu, stačí šipkami vybrat odpovídající režim a potvrdit (ale tenhle je myslím první, takže stačí jen potvrdit).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]