Nejste přihlášen/a.
Mám dotaz, nový hardware se normálně nainstaluje, zobrazí se ikona připojeného přehrávače, ovšem už se mi nezobrazí nové vyměnitelné médium v položce "Tento počítač". Takže se nemůžu podívat na soubory uložené na přehrávači, ani na něj nemohu nic nahrát. Ve WinXP funguje v pohodě, bez nutnosti instalace ovladačů, bohužel jej potřebuji používat hlavně na Win98. Půjde to vůbec?
A neexistuje nějaký program (prohlížeč) na prohlížení paměti přehrávače? Něco jako ISOBuster, který zobrazí třeba z CDéčka soubory, které jsou normálně nečitelné.
Díky za rady.
Hodně rozhoduje zda máš win 98 nebo win 98 SE. SEčka měly lepší podporu usb (i když v reálu to moc neznamenalo). Osobně bych ti doporučil SP z této stránky a je tam i massstorage driver pro sečka winpack.org/...
Zkoušel jsem to na jednom starém noťasu a běhalo to v pohodě. Je to neoficiální- nic od microsoftu
A nebylo by lepší upgradovat aspoň na Win2k. Skorovšechny Mp3,Mp4 a flashky podporují Win2K. Na www.uloz.to do vyhledávacího pole napište win2000 a stahněte win2000.iso a najděte si product key nebo stáhněte windows xp a použijte ten product key. Pokud nevíte jaký máte PK, tak si stáhněte program Keymodificator, nebo tak nějak.
Ale kuš. To musíš nabádat k warezu?
Krom toho pokud je to hodně staré pc a nebudu řešit licenci tak i 2k nebudou běhat nic moc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.