Mám první chytrý telefon. (To znamená,že jsem za blba.) Od výrobce(?) je tam instalována jako ochrana aplikace McAfee. Je tedy telefon chráněn proti virům a aplikace je v ceně telefonu? Nebo ji musím nějak aktivovat a kolik to stojí. Jak se platí aplikace? Cenu mi naúčtuje operátor v účtu? Zatím díky, pro zkušené budu mít přihlouplých dotazů asi ještě více. Děkuji za odpověď inějaké užitečné rady.
Ten antivirový program je zdarma. Placené programy platíte přes účet na Google, pokud tam máte android. Jestli iOs, tak to nevím. Klidně se ptejte dále
Tazatel vysloveně píše, že je laik bez zkušeností a vědomostí. Jak má teda poznat, co je odpad?! Zkuste ten odpad definovat! Konkrétně ty antiviry a zrychlovače... Tím poradíte nejen jemu, ale i dalším.
Však ho netrestám že si to neodinstaloval jen radím, tak proč se do mě navážíš? Nechápu proč si stahovat antivir když antiviry máš sám osobě v hlavě, menujou se šedé bunky mozkové, před stáhnutím BitCoinera na uloztě pokud správně pracují, si ověří tento spešl antivirus jestli to neni náhodou vir, a to tím, že se kouknou na komentáře nebo pěkně myšičkou kliknou na obsah archivu, když tam bude setup_001.bin setup_002.bin je to vir, zrychlovače zase vydělávájí také na naivitě lidí, lidi namísto toho aby pěkne zadali msconfig do startu tak si samozřejmě super zrychlovače stahují, a pak si stěžují asi jako moje ségra, brácho, nejde mi zapnout notebook. U androidu ale viry téměř neexistují, tak nevim co řešit, už se těším za rok zase nějaky reklamy na antiviry na android...
Tak toto už se začíná podobat nějaké radě. I když pro něj a mnohé je to i nadále španělská vesnice.. Plno neznámých pojmů... Já se nenavážím. Snažím se tě navést na to, že je problém třeba tazateli vysvětlit tak, aby to pochopil a mohl to uskutečnit. Ty ty vědomosti evidentně máš. On a mnozí další ne. Poděl se a poraď konkrétně, co a jak ano, co neinstalovat. doplněno 02.12.14 19:47: šašku, tazatel má v zadání více otazníků. Nechceš na některé odpovědět?
Šašku, nejsem otrok a neznamená že když chci někomu darovat volný čas a pomoct mu narozdil od tebe tak si tu ještě budu nechavat rozkazovat, kromě toho komandování mě si mu mohl pomoct, ja mu už pomohl ted třeba ty. A nemusíš mě tady dráždit aby sem zbytečně zaplnoval vlákno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.