Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

McAfee v telefonu

Od: arbtesco odpovědí: 6 změna:
Mám první chytrý telefon. (To znamená,že jsem za blba.) Od výrobce(?) je tam instalována jako ochrana aplikace McAfee. Je tedy telefon chráněn proti virům a aplikace je v ceně telefonu? Nebo ji musím nějak aktivovat a kolik to stojí.
Jak se platí aplikace? Cenu mi naúčtuje operátor v účtu?
Zatím díky, pro zkušené budu mít přihlouplých dotazů asi ještě více.
Děkuji za odpověď inějaké užitečné rady.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

audinos*
hodnocení

2x
Ten antivirový program je zdarma. Placené programy platíte přes účet na Google, pokud tam máte android. Jestli iOs, tak to nevím.
Klidně se ptejte dále ;)
ospalysasek

Ten odpad bych odinstaloval, žadny super zrychlovače či antiviry na android sou totální blbost, která akurát vysává z nezkušených lidi peníze.

hodnocení

2x
Tazatel vysloveně píše, že je laik bez zkušeností a vědomostí.
Jak má teda poznat, co je odpad?!
Zkuste ten odpad definovat! Konkrétně ty antiviry a zrychlovače... Tím poradíte nejen jemu, ale i dalším.
ospalysasek

Však ho netrestám že si to neodinstaloval jen radím, tak proč se do mě navážíš? Nechápu proč si stahovat antivir když antiviry máš sám osobě v hlavě, menujou se šedé bunky mozkové, před stáhnutím BitCoinera na uloztě pokud správně pracují, si ověří tento spešl antivirus jestli to neni náhodou vir, a to tím, že se kouknou na komentáře nebo pěkně myšičkou kliknou na obsah archivu, když tam bude setup_001.bin setup_002.bin je to vir, zrychlovače zase vydělávájí také na naivitě lidí, lidi namísto toho aby pěkne zadali msconfig do startu tak si samozřejmě super zrychlovače stahují, a pak si stěžují asi jako moje ségra, brácho, nejde mi zapnout notebook. U androidu ale viry téměř neexistují, tak nevim co řešit, už se těším za rok zase nějaky reklamy na antiviry na android...

Tak toto už se začíná podobat nějaké radě. I když pro něj a mnohé je to i nadále španělská vesnice.. Plno neznámých pojmů...
Já se nenavážím. Snažím se tě navést na to, že je problém třeba tazateli vysvětlit tak, aby to pochopil a mohl to uskutečnit.
Ty ty vědomosti evidentně máš. On a mnozí další ne. Poděl se a poraď konkrétně, co a jak ano, co neinstalovat.
doplněno 02.12.14 19:47: šašku, tazatel má v zadání více otazníků. Nechceš na některé odpovědět?
sior*

Šašku, nejsem otrok a neznamená že když chci někomu darovat volný čas a pomoct mu narozdil od tebe tak si tu ještě budu nechavat rozkazovat, kromě toho komandování mě si mu mohl pomoct, ja mu už pomohl ted třeba ty. A nemusíš mě tady dráždit aby sem zbytečně zaplnoval vlákno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma McAfee

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]