Nejste přihlášen/a.
Včera jsem měla v telefonu nepřijatý hovor označený jako "soukromé číslo". Číslo volajícího zobrazené nebylo. Nevíte co to může být?
Podle mých zkušeností tímto způsobem NEvolají různí dealeři, kteří nás jen otravují. Zjistil jsem, že podobné anonymní telefonáty není rozumné podceňovat, bývají to hovory od soudů, policejních vyšetřovatelů a podobné, které je dobré řešit zavčas. Když se nám volající nelíbí, vždy ho můžeme poslat do patřičných míst a použít červené tlačítko...
doplněno 30.11.14 22:45:@pavouk neznámá čísla většinou nezvedám, kašlu na ně, často se ozvou znovu, nebo když je to někdo důležitý tak pošle SMS. Nevěřejná čísla bývají průsery, které je záhodno řešit, aby se problém zbytečně nevyvinul v dražší maxiproblém. Jen můj názor...
V dnešní době se mi představí do telefonu kdokoliv jakkoliv chce, takže pokud je to osoba ze státní správy nebo jiné instituce, nechť mě laskavě obešle obsílkou a nebo přijede osobně, nevěřím nikomu, zvláště, když volá skrytým číslem, taky do telefonu nikomu nic neslibuji, ani dealerům (ty posílám někam hned), ani pracovnicím pojišťoven, bank, energetických společností, ...(s těmi zpravidla taky utnu hovor záhy). Dle NOZ lze uzavřít smlouvu i po telefonu, tak nikomu nic neslibujte
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.