Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Externí úložiště - chyba

Od: micinka123* odpovědí: 7 změna:

Zdravím, mám doma mobil Samsung Galaxy mini a jakmile si chci stáhnout nějakou aplikaci v Google Play, tak mi to hlásí tuto zprávu (snažila jsem se stáhnout Facebook Messenger): "Chyba při stahování aplikace Messenger. V externím úložišti není dost místa."Co to prosím znamená? Paměťovou kartu mám úplně prázdnou, nemám na ni žádnou aplikaci, pouze Čistič mezipaměti, písničky a 2 fotky a jinak má SD karta 8GB. Zkoušela jsem stáhnout jakoukoliv jinou appku, ale u všech aplikací mi to hlásí tuto zprávu. Já tomu nerozumím, nevím co s tím je. Co mám udělat, abych si už mohla stáhnout konečně nějakou aplikaci? Děkuji!

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zepe*
hodnocení

0x

Nejlépe bude když se aplikace v paměti telefonu přesunou na SD kartu (některé nejdou) tim se uvolni vnitřní pamět telefonu.popřípade ve spravci aplikaci odinstalovat zbytečnosti.

Další možnost je nestahovat aplikaci s GP ale někdy z netu protože stahovani se uklada na SD a pak nainstalovat

micinka123*
hodnocení

A jak to mám přesunout?

rv*

Obvykle "Nastavení", "Aplikace", kliknout na aplikaci a "Přesunout do karta SD"

micinka123*
hodnocení

Nefunguje mi to :(

plaky*

toto robia iba nove softy na androidoch..ja mam 4.1.2 jelly bean a tiez s tym nepohnem,stare fungovali perfektne,co sa tyka instalacii na ext.kartu...tie aplikacie som tiez skusil ale jednoducho to nepojde..je to blokovane..zostava jedine pockat na novu verziu,mozno tam to pojde ale neverim tomu...mam tiez kartu 8gb a je mi na dve veci

micinka123*
hodnocení

A myslíte, že kdybych změnila paměťovou kartu na 16GB, tak to pojede?

zepe*

Stahováni z GP(stahuje se do telefonu do vnitřní paměti) větší karta nepomůže telefon s 279 MB pameti je hooodne malo.a pokad tam jsou uz aplikace od výrobce ktaré zabírají část paměti tak paměť jde uvolnit jen ROOTEM telefonu a aplikace smazat bez ROOTU to nepujde

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]