Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
netuší náhodou někdo z vás kde a jestli vůbec ještě je někde k dostání tento světelný řetěz, který se prodával v 90. letech na tržnicích? Měl 100 barevných žároviček, rozdělených do 5ti řad a každá blikala samostatňe a nahodile. Paradoxně jsem ho na tržnicích kupoval od českých trhovců. Ti dnešní vietnamští mají všechny už jen LED. Viděli jste toto osvětlení někde v posledních letech? Díky za pomoc.
Marku, pokud jste je ještě nesehnal, dvě balení mám a ráda vám je nechám. Třeba jenom za poštovné, ev. osobní převzetí po dohodě v Praze. Mějte se pěkně, Iva
dobrý den, mohl bych od vás jedno balení odkoupit? můžete mě kontaktovat na email? Děkuji Novotný
můmj email je novotacek@seznam.cz. nebo napiste sms na 774 151 911
Tyhle máme doma, budeme ale letos kupovat nové. Jedna řada ale nesvítí (bliká), jinak na to jak jsou staré, tak svítí dobře. Klidně vám je dám zadarmo, jestli chcete.
doplnění: jedna řada bliká (asi 30 světýlek) a zbytek svítí furt.
doplněno 30.11.14 10:48:(ale nejspíš to bude chyba v kontaktu, akorát jsme neměli čas to zjišťovat, kdyby se na to někdo podíval, a zjistil, kde je chyba, tak by to asi šlo opravit, aby to blikalo všechno)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.