Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat toto vánoční osvětlení?

Od: marek89* odpovědí: 13 změna:

Zdravím,

netuší náhodou někdo z vás kde a jestli vůbec ještě je někde k dostání tento světelný řetěz, který se prodával v 90. letech na tržnicích? Měl 100 barevných žároviček, rozdělených do 5ti řad a každá blikala samostatňe a nahodile. Paradoxně jsem ho na tržnicích kupoval od českých trhovců. Ti dnešní vietnamští mají všechny už jen LED. Viděli jste toto osvětlení někde v posledních letech? Díky za pomoc.

Kde sehnat toto vánoční osvětlení?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ahoj, loni se ještě dalo sehnat v Holešovické tržnici v Praze 7. Jak letos nevím.

marek89*
hodnocení

Tam jsem byl dnes, a u všech stánků to samé - led, led, led :(

lidakol*

Marku, pokud jste je ještě nesehnal, dvě balení mám a ráda vám je nechám. Třeba jenom za poštovné, ev. osobní převzetí po dohodě v Praze. Mějte se pěkně, Iva

novotacek

dobrý den, mohl bych od vás jedno balení odkoupit? můžete mě kontaktovat na email? Děkuji Novotný

doplněno 01.12.15 11:48:

můmj email je novotacek@seznam.cz. nebo napiste sms na 774 151 911

pouk*

dobry den nemate jeste naky? ja uz je shanim asi pet let dekuji

petrvochozka
Dobrý den, našel jsem Vaší reakci na retro Vánoční osvětlenî. Nezůstal Vám prosím nějaký kus? Zaplatil bych Vám 500kč za balení. Mám na to hezké vzpomínky z dětství. Děkuji za odpověď.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Měl jsem ten samý nebo hodně podobný. Zlikvidoval jsem jej, protože na můj vkus docela dost hřál. Jen žárovky mi tu z něj zůstaly. Holešovická tržnice je dobrý tip. Před vánoci je toho tam obrovská nabídka.

hodnocení

0x

Žarovkový řetěz ze stejných žároviček mají třeba tady, ovšem žárovky nemají ty průhledné prstýnky a neblikají.

doplněno 30.11.14 03:09:

Obchodů s žárovkovým řetězem je víc ovšem všude mají jen stále svítící.

hodnocení

0x
Pokud seženete podobné, ale neblikající, snadná pomoc.
Na přívodu je možné jeden vodič přerušit a do série zapojit zářivkový startér třeba 20 watt. Ten zabezpečí nepravidelné blikání.
Ještě lepší je požádat elektrikáře o zhotovení (krátké) prodlužovačky, teda zástrčka> startér> zásuvka.. Nebude třeba zasahovat do systému těch vánočních světýlek.

hodnocení

0x

Tyhle máme doma, budeme ale letos kupovat nové. Jedna řada ale nesvítí (bliká), jinak na to jak jsou staré, tak svítí dobře. Klidně vám je dám zadarmo, jestli chcete.

doplněno 30.11.14 10:47:

doplnění: jedna řada bliká (asi 30 světýlek) a zbytek svítí furt.

doplněno 30.11.14 10:48:

(ale nejspíš to bude chyba v kontaktu, akorát jsme neměli čas to zjišťovat, kdyby se na to někdo podíval, a zjistil, kde je chyba, tak by to asi šlo opravit, aby to blikalo všechno)

novotacek

Dobrý den,

máte je ještě k dispozici?

Napište mi na email prosím. Děkuji

pouk*

Dobry den mate je este? mel bych o ne veky zjem :OO

zztop*
hodnocení

0x

Tyhle byli vážně nej. Jen teda dost hřáli a ten plastík se roztíkal, ale jinak fakt super. Škoda, že neprodávají nějakou jejich evoluci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]