Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám výhodný tarif

Od: deniisek19* odpovědí: 2 změna:

Zdravím všechny, mám číslo u vodafonu, kde mám tarif po svém. Kde využívám balíček:

na volání a sms na jedno číslo neomezeně(to číslo je též vodafone)140kč

internetový balíček (250MB) 179kč

takže měsíčně platím v základu: 319kč

cože se mi zdá dost.+ samozřejmě nějaké to volání čí sms do jiné sítě,ale to minimálně.

Nemáte návrh an lepší tarif? Brala bych i větší objem dat,

PS: u vodafonu jsem 7 let, po přečtení for, že se dá "vyhádat" nižší tarif, jsem se o to pokusila,ale marně. Při zavolání na infolinku jsem řekla, že mám lepší nabídku a uvažuji o přechodu k jinému operátorovi, a zda-li oni umí nabídnout i něco takového, mi operátorka nabízela jen standartní tarify, ani otázka jak se postupuje pro získání kodu propřechod k jinému operátorovi ji neoblomila a hezky mi to vysvětlila...:-D nebo jsem měla rovnou říct ať mě přepojí na retenční oddělení?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

paw*
hodnocení

0x
Vodafon nabizi tarif s ceskymi drahami (musite mit inkartu). Je to tarif nabito 350 a plati se za nej 220Kc. Nevim jak je to s tim neomezenym volanim na jedno cislo.
Nejaky podobny tarif je i Tmobile student (nebo jak se to jmenuje). Zde byste nemel ono neomezene volani. Ale u vodafounu nic lepsiho za ty penize nesezenete. Ani z hlediska velikosti dat. Dkouho jsem hledal a nakonec mam ten CD tarif. Ale je mozne ze nejaky virtual je na tom lepe.
deniisek19*
hodnocení

tak jsem hledala a nakonec jsem přišla na docela fajn nabídku, když si zruším paušál a přejdu pouze na předplacenou kartu(tzn kredit) má vodafone balíček za 249kč kde je neomezené volání a sms do vodafonu + 500MB dat

tak každý měsíc si zakoupím tento balíček a vyjde mě to tedy lépe než paušál.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]