Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny, mám číslo u vodafonu, kde mám tarif po svém. Kde využívám balíček:
na volání a sms na jedno číslo neomezeně(to číslo je též vodafone)140kč
internetový balíček (250MB) 179kč
takže měsíčně platím v základu: 319kč
cože se mi zdá dost.+ samozřejmě nějaké to volání čí sms do jiné sítě,ale to minimálně.
Nemáte návrh an lepší tarif? Brala bych i větší objem dat,
PS: u vodafonu jsem 7 let, po přečtení for, že se dá "vyhádat" nižší tarif, jsem se o to pokusila,ale marně. Při zavolání na infolinku jsem řekla, že mám lepší nabídku a uvažuji o přechodu k jinému operátorovi, a zda-li oni umí nabídnout i něco takového, mi operátorka nabízela jen standartní tarify, ani otázka jak se postupuje pro získání kodu propřechod k jinému operátorovi ji neoblomila a hezky mi to vysvětlila... nebo jsem měla rovnou říct ať mě přepojí na retenční oddělení?
tak jsem hledala a nakonec jsem přišla na docela fajn nabídku, když si zruším paušál a přejdu pouze na předplacenou kartu(tzn kredit) má vodafone balíček za 249kč kde je neomezené volání a sms do vodafonu + 500MB dat
tak každý měsíc si zakoupím tento balíček a vyjde mě to tedy lépe než paušál.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.