Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přenosné DVD nenačte flash disk

Od: zdenek* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

Pomoc, Potřeboval bych poradit, jak připojit Usb flash disk 2GB k přenosnému DVD Hyundai PDP508, přez usb připojím třeba telefon i fotoaparát a funguje, ale flash disk se nechytá, není potřeba na flash disk nahrát nějaký program? Prosím poraďte

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Zdravím, není třeba žádný program.Problém je přímo ve výrobě Flash paměti která prostě s tímto přenosným DVD fungovat nebude, zkuste několik dalších a něco se určitě rozjede. Já sám vlastním videoplaneta.cz/... který mě dva roky zpět stál 9000,- a taky mě zklamal s USB diskem až po čase jsem si koupil Corsair (4gb) který se vyznačuje jednou z nejlepších kvalit přenosných disků a ten byl lehce přečten bez problémů, čím méně známé a levnější značky jsem na tv zkoušel tím spíše se nechytly.Jediná rada na závěr zkuste flashku pomocí několika různých OS (Windows, Linux, Mac) nebo různých typů dat zformátovat a možná se vám poštěstí její rozběhnutí neboť se mi to jedné fleshky povedlo.Taky je možné že levný výrobek přečte jen některé paměti nebo do určité velikosti a 2Gb jsou na něj moc.Popřípadě pokud to daný typ umožňuje tak provést upgrade Firmwaru ale to si nemyslím.S pozdravem Adam.*cteni*
zdenek*
hodnocení

Děkuji za radu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]