Nejste přihlášen/a.
Nevíte, kde najdu na stránkách čezu ceník nočního proudu? Předem děkuji za odpovědi
Třeba můžete začít tady
cez.cz/...
Vlevo si vyberete svou produktovou řadu (třeba COMFORT), otevře se stránka s např. COMFORTem, dole je "Zjistěte si cenu", tak si vyberete svou variantu (třeba D-Akumulace 8), otevře se nová stránka s ceníkem, ALE POZOR - pro D-standard, mají tam nějaký renonc, takže si D-Standard změníte na D-Akumulace 8 a už to máte pěkně všechno rozepsáno pro obě dostupné distribuční sazby (koukejte na tu svou), výsledná cena vysokého (denního) a nízkého (nočního) tarifu je dole.
Jaký ceník pro Vás platí (produktová řada, varianta, distribuční sazba), to zjistíte z vyúčtování.
omlouvam se,ale nehledal jsem cenik,ale casy spinani nocniho proudu,a uz jsem to asi nasel,ale nejde se mi prihlasit do jejich systemu.nechapu ani proc se musim registrovat abych tuto informaci ziskal.asi je dost tajna.diky vsem za odpovedi.hanys
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.