Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Box na HDD

Od: rothtomas odpovědí: 4 změna:

Čau chtěl bych se zeptat zda mi tento HDD půjde do boxu a jaký popřípadě zvolit... Chtěl bych aby měl USB 3.0 a abych se vešel tak do 500Kč. Děkuji

doplněno 29.11.14 16:20:

Měl jsem k tomu HDD ještě nákou redukci ale nevím kam se poděla a proto se ptám jestli mi tam takhle půjde :)

Box na HDD

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Když ono z toho obrázku není zrovna moc vidět. Je to IDE nebo Sata? Podle toho musíš box vybírat. IDE má široký většinou šedivý kabel a konektor je tak široký že se vedle něj už vejde jen molex zatímco SATA má dva úzké červené kabely a širší z konektorů má sotva tak 2 centimetry. Myslím že pro IDE budeš box, který by zvládal USB 3.0 shánět asi marně.
praivo*

Podívej se na obrázek na etiketě, je to 3,5"SATA, takže třeba aukro.cz/...

odkaz jsi dal na správný box, jen poopravím chybku v textu, aby nedošlo k nedorozuměním a tazatel si nekoupil chybně, je to 2,5" SATA disk

praivo*

Pardon, překlep (původně se mi zdálo, že je na 3,5" nějaký velký, pak mi došlo, že je to jen malý text a že je asi v rámečku z notebooku a po vložení odkazu jsem to zapomněl opravit) *zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]