Nejste přihlášen/a.
Tuto kameru vlastním již dost dlouho a jsem s ní spokojen, jen v poslední době je tam zajímavá závada, kamera běží normálně ale zaznamenaný materiál z pásky nemohu přetáhnout do počítače. Půjčil jsem si kabel, ale nic to nebylo platné, teprve pomocí jiné, bratrovy kamery Canon jsem si nahrál pásek do počítače, kde s ním můžu dále pracovat.
Já vím, že technika jde rychle vpřed ,a z dnešního pohledu se kamera jeví jako zastaralá, ale přece jenom - není nějaká pomoc?Nemá někdo podobnou zkušenost?
děkuji
Zdeněk Horák
Dejte si v servisu vyměnit I-link digitální vstup-výstup konektor. Např v Olomouci to dělají asi za 500Kč. Dnešní kamery co jak píšete jsou modernější tak věřte, že jen jak obrat spotřebitele o peníze a iluze. Zdaleka se jí nemohou vyrovnat ani obrazem ani komfortem obsluhy. Máte-li hodně peněz obklopte se těmi směšnými malými krabičkami co nic nedokážou.
s pozdravem Stanley
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.