Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobil siemens

Od: fdbv odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

Chtěl bych se zeptat, mám mobil siemens c35i a když v něm není simkarta, tak ten mobil běží, ale když tam dám simkartu, tak se spustí a za 5 sekund zhasne (vypne se).

Nevíte někdo co by to mohlo dělat?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mas baterii v poradku a nabitou? Pripadne se telefon "lekne" datumu a zdechne.

doplněno 28.11.14 20:41:

Takze asi ma problem s omezenim datumu. Mel jsem telefon, vyrobeny kolem roku 2010, ktery odmital prijmou nastaveni casu vice nez rok 2012... a vypinal se kdyz mel nastaveno automatickou aktualizaci casu.

fdg
hodnocení

Asi jo ale když jde telefon bez simkarty tak jde dobře ale když se tam dá simka, tak to klekne

praivo*
hodnocení

0x

Když tam dáš jinou SIM, tak se stane co?

fdhb
hodnocení

udělá to tu samou věc že vypne

gumidek*
hodnocení

0x

Mě se sekl v uvítací obrazovce. Pomohlo přehrání Firmware. Ale už je to pár roků. Tuším že to bylo na siemensmania a tam bylo vše. Je ale potřeba ten kabel s COMportem.

hodnocení

0x

Je to vyšeptaná baterka, mobil ze simkartou se začne přihlašovat k síti což je mnohem energeticky náročnější a zdechne, nebo vyschlý napájecí elektrolytický kondenzátor, který má za úkol energetické rázy vykrývat, v těchto mobilech ještě byl, v dnešních mobilech už je to vše pouze na baterce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]