Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spotřebiče Baumatic - vyplatí se?

Od: bigblue* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den všem, ráda bych se zeptala, jakou máte kdo zkušenost se spotřebiči Baumatic. Zdají se být slušně vybavené a za rozumné peníze. Ráda bych vybavila komplet kuchyň. Prioritu bude asi mít lednice (Electrolux) a myčka (uvažuji o AEG, Bosch nebo tak), ale troubu či desku možná nebudu tolik řešit, a tak bych i nějakou kačku ráda ušetřila. Samozřejmě ani já nejsem tak bohatá, abych kupovala levné věci, takže do "bezejmenných" či super levných spotřebičů také nepůjdu. Moc díky za rady a tipy. Napadá mě ještě .. pokud někdo poradí, na co se u trouby a sklokeramické desky zaměřit a co zas až tak nutné není, budu ráda. Hanka

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zdravím, jako opravář domácí techniky(pračky myčky...) mohu jen říct že díky spotřebičům baumatic nikdy nepřijdu o práci a vždy bude co dělat.Jsou to věci typu“zvenku huj a zevnitř fuj“.Myčka bosch..? No pokud chcete hned po první poruše jít kupovat celou novou myčku tak berte ale jinak ne!Doporučím vám vybavte si kuchyň electoruluxem a anebo AEG=dražší kvalita.I tyto firmy mají výrobky s mouchami, ale oproti ostatním to jsou jen malinkaté mušky.Výrobky typu ARDO, CANDY, BAUMATIC, BOSCH, (WHIRPOOL absolutní jednička mezi šmejdy)...naprosto nedoporučuji.Ale kdo chceš šetřit, berte lid berte ať mám práci.S pozdravem Adam.*cteni*
bigblue*
hodnocení

A jak se díváte na Moru či Karmu? Také bída?

Na druhou stranu ještě musím sama z vlastní zkušenosti konstatovat, že Whirpool se mi i celkem odvědčil. Doposud mám pračku (již 7 let) a vestavěnou lednici (také 7 let). Lednice však musela zůstat v původním bytě zabudovaná v lince.

Děkuji

Karmu neznám, já opravuji převážně přístroje zapojeny do sítě.Whirpool...7let..ihned se zvedněte od počítače a mazejte do krámu pro flašku šampusu a oslavit a pořádně :)
Lednicé vydrží, není složitá ale u používaných kousků nastane pád již brzy po záruce, ale možná jste trefili dobrý kousek.Gratuluji.S pozdravem Adam*cteni*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]