Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Android upomínkovač

Od: martin1* odpovědí: 8 změna:

Ahoj, můžete doporučit nějakou aplikaci typu upomínkovač, ale aby vyzváněla delší dobu nebo do té doby než upomínku potvrdím. Nějaké už jsem zkoušel, ale vždy jen pípnou jako sms a to se dá snadno přeslechnout. Díky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zez
hodnocení

0x

Co chcete upomínkovat? Pokud zmeškaná zpráva nebo volání, pak je výborná aplikace NOLED.

ohneta*
hodnocení

0x

Budík by nestačil?

martin1*
hodnocení

Ne, myslím klasické upomínky např. nastavit si, že v 15:15 mám udělat tohle, zítra v 16:00 zase něco. Měl jsem Nokii C6 a tam byla tato aplikace už součástí telefonu. Současný telefon jen pípne jako SMS, tak hledám jinou aplikaci.

paw*
27.11.14 15:21

Kalendar

seelou*
hodnocení

0x
Za sebe doporučím Google Keep. Umí upomínky nejen na čas, ale i třeba podle místa, šikovné :)
martin1*
hodnocení

Ten jsme zkoušeli, ale upomínku oznámí jen pínutím jako SMS a ne delším upozorněním...

seelou*

Ale upomínka zůstane v notifikační liště, tudíž zobrazuje upozornění stále. Čili jde vám pouze o zvukové upozornění? Tak v tom případě bych to řešil přes ten budík, lze jich definovat více, s popisem, s určením dnů atd (v závislosti na použité ROM v mobilu)

paw*
hodnocení

0x
Jestli jde o to, zkuste touchdown. Je to mail klient aale kalendar ma skvely. Na mailnto nemusite nasazovat. Ma i widget se zobrazenim udalosti na plose.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]