Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký chytrý mobil?

Od: mirda46* odpovědí: 9 změna:

Poraďte někdo chytrý mobil pro manželku (50 let) do 3000 Kč. Volání, sms, MMS a základy internetu, nic složitého. Dík

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

audinos*
hodnocení

0x

Tak tohle, co píšete, zvládnou i ne-chytrý mobily, bych řekl. Takže vybírat lze např. dle barvy, modelů je hodně.

Počítám i s tím, že vaše paní bude chtít i mobilem fotit.

martinhajek*
Přesně tak. Tohle všechno zvládne i telefon s Javou. Jen už tyto přístroje jaksi nejsou IN :-D, tak asi proto smartphone...

hodnocení

0x
Můj favorit za 3litry je čínský jiayu g2F ale osobně bych spíš litr přitlačil a šel do nejlevnějšího xiaomi. To je značka která teď letí nahoru jak raketa a válcuje prodeji všechny zavedené značky kromě Samsumgu a Iphone.
doplněno 27.11.14 11:45: Jak JIAYU tak XIAOMI mají nepoškrábatelné sklo Gorilla. Foťák přes 5 mpix a rozlišení displeje víc jak 1200x750 takže obrázky mají ostrý obraz. Ceny 3000 a 4500 jsou z našich e.shopů v číně je to cca 95 a 150 usd.( plus dovozní DPH.)

kutululu
hodnocení

0x

Já jako první zkušební chytrý telefon například doporučuji Sony Xperia Tipo. Uhlopříčka 3,2", dobře padne do ruky, není nijak složitý na ovládání, všechny základní funkce hravě zvládne, OS Android, Wifi, hlavní plus je, že baterie vydrží poměrně dost dlouho (bez internetu klidně 5 dní), foťák 3mpx bez blesku postačí. V dnešní době ho seženete už i za 1800kč. Jediné mínus, že už není zrovna v módě, je trošku staršího vydání, tipuji cca 2-3 roky.

doplněno 27.11.14 12:08:

Ano, dříve jsem ho měla jako svůj první dotykáč s Androiem. Myslím, že každý kdo radí s výberem telefonu dává na svou vlastní zkušenost...

k2

Muzu si tipnout? Doporucujete ho, protoze ho mate?

hgo
hodnocení

0x

Předně si uvědomte, že chytré mobily mají operační systém. Rozmyslete si proto, jaké vybrat, zda Android nebo Windows Phone. Abych byl upřímný, spíše bych neznalé manželkce doporučil Windows Phone, protože je podstatně jednoušší na ovládání. Třeba taková Lumia 520 nebo novější model.

tomibender*
hodnocení

0x
Koukal jsem, že v tesku teď mají pomerne slušně vybaveny cinsky android zza 2500, je to tesco značka (open dot?), takže dotovaný. 4jádro, ips displej, 1gb ram a 8 gb interní úložiště. Jen ma prd baterka, jen 1700mAh. Ale co by člověk chtel za ty peníze.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]