Nejste přihlášen/a.
a asi za hodinu mi přišla tato Sms z jejího mobilu: Vážený zákazníku, v současné době probíhá údržba našich systémů a Vámi požadovaná služba není dostupná. Děkujeme za pochopení. Hezký den. Přišla jí ta SMS nebo ne? Volat se mi jí kvůli tomu moc nechce. Je to známá. Děkuju za odpovědi. Hezký večer.
Podle mého soudu nepřišla. ...Vámi požadovaná služba (doručení sms) není dostupná...
Pokud máte máte stejného operátora, tak mu můžete zavolat zdarma. Ten by vám měl říct co mají za problém a jestli doručují smsky a měl by i vědět jestli konkrétně ta jedna sms došla.
doplněno 26.11.14 23:10:Tak potom má známá jiného operátora a ten má nějaké problémy se sítí.
Ale jak psal @ben, sms je od vás odeslaná, takže už je uložena u operátora a bude doručena později.
Dobrý den, myslím, že zatím SMS nedorazila, ale dorazí později, protože už je v systému.
Zdravím!
doplněno 26.11.14 23:17:Já už jsem také dostal SMS odeslanou jeden den odpoledne a přišla až druhý den dopoledne.
Někdy ty dráty operátor "vyluxovat" musí, tak asi zrovna teď. Až uklidí, tak zase budou pracovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.