Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám doma dvě televize lg (plazmovka) a philips (6 let stará tv) mám setelit od skilink.
Ale mám problém, nevímn někdo si asi hral s ovladačem nebo si na něj sedl. Ráno jsem zapnul tv a nejednou bylo špatné rozlišení obrazovky, tak jsem šel do nastavení dal jsem rozlišení tam se mi nabídly různé velikosti ale ani jedna naní úplně přes celou obrazovku budto je moc malá široká nebo až moc roztáhlé.Bohužél mám to na obou tv na důvod proč to mám na obou se mi rači neptejte zde přikládám nějéké obrázky
předem děkuji za odpověd
Zkusil jste Originální?
Mám též plazmu od LG a mám to na Originál pořád. Velikost obrazu se přepíná automaticky podle vysílaného pořadu.
doplněno 26.11.14 16:14:Tak Philips jednak nemám a navíc jste nenapsal model. Stejný ovladač má určitě víc typů. Pak by se možná dalo něco najít na netu. Jinak obecně zkuste najít stejnou (podobnou volbu) Originální nebo např. Automatické rozlišení (Auto).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.