Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myčky na nádobí šířka 45 cm

Od: eliska384 odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, prosím o radu, kde na internetu sehnat myčku na nádobí o minimální šíři 45 cm. Hodné obchodu nabízí v poutaci myčky od 45 cm, ale když se člověku do internetového obchodu dostane, zjistil, že nejužší myčku mají v nabídce 50 cm. Existuji tedy vůbec rozměr 45 cm? Popřípadě poprosím o tip kde ji koupit. Děkuji moc.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bomba*
hodnocení

0x

Já našla třeba tuhle

Electrolux ESL4200LO

doplněno 25.11.14 18:35:

například mall.cz, kasa.cz atd

sanyo*

Nehledal jsem, ale my jsme koupili asi před 6 lety.. 45 cm myčku Bosch v Datartu.., vestavěná, s odnímatelným horním víkem,, s delší zárukou - i když jsme záruku chválabohu nevyužili, tak vám mohu říci - perfektní ! Jediný problém byl, že po každém mytí jsme museli dávat pořád novou a novou a stále novou - tabletu !*palec* *slunce* Jinak šlape skoro denně, a neměla ani secundu poruchu...*palec*

albatros498022*
hodnocení

0x

Mall má celkem dost nabídek myček v šíři 450 mm

hodnocení

0x

Heuréka vyplivne 390 výsledků na šíři 45cm. Stačí si vybrat.

doplněno 25.11.14 20:01:

Vlevo můžete zadat další požadavky, výrobce, výšku, energetickou třídu ...

hodnocení

0x

Eliško, jak zde již zaznělo, sehnat myčku širokou 45 cm není sebemenší problém.Běžně se dělají myčky široký 45 cm a 60 cm.

Mě by spíš zajímalo, kde jsi viděla myčku širokou 50 cm? Pravda, nikdy jsem po tom extra nepátral, ale snad jsem takovou ještě neviděl.

esme*
hodnocení

0x

Plánovala jsem kuchyně posledních šest let a myčku širokou 50cm jsem taky nikdy neviděla. :)

Spíš si špatně čtete rozměry (nebo jste někde narazila na chybku na netu).

Vestavné myčky mívají šířku 446mm a 596mm, těch pár mm je rezerva aby šly dobře vsunout do 45/60cm velkého prostoru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]