Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nový mp3 přehrávač? Který?

Od: auryn89* odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

odešla mi stará mp3 a plánuji si pořídit novou. Ráda bych pamět 8 GB, dobrou výdrž baterie a přehrávání skrze adresáře. Vybrala jsem si Transcend T-Sonic 870 8GB ( mp3-prehravace.heureka.cz/... ) a Energy Sistem 1408 Stick 8GB ( mp3-prehravace.heureka.cz/... ). Co se týče paramterů, vychází přehrávače poměrně na stejno. Ale stále váhám, který z nich vybrat. Líbil by se mi Transcend hlavně kvůli tomu velkému displeji, který bude přehlednější, ale zas na druhou stranu bude "žrát"více baterky. Naproti tomu Energy Sistem má zas displej menší - jednořádkový, ne tak přehledý, ale má 36 měsíců záruky, což je super, pokud by s ním byl nějaký problém.

Najde se tu někdo, kdo jeden z přehrávačů má a může ho doporučit? Původně jsem jsem chtěla mp3 od iRiver, ale tato značka zřejmě zrušila základní řadu přehrávačů.

Díky za rady a komentáře! :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, tak, z těchto dvou bych si vybral jednoznačně ten Transcend - nepotřebuji mít rádio, má větší množství formátů k přehrávání, může se ještě použít SD karta. Ta záruka 36 měsíců u té druhé MP3 není tak podstatná (je to horší přístroj). Zdravím!

doplněno 26.11.14 14:20:

Nemáte zač. Ten Transcend je lépe vybavený, resp. přehraje toho více (ale, je také dražší).

auryn89*
hodnocení

Díky moc za názor.

Já osobně se také spíše kloním k tomu Transcendu, ale jsem ráda za každý názor, který by mi rozhodování trochu usnadnil :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]