Nejste přihlášen/a.
Prosim muzete mi poradit . Pred tremi lety jsem dostala od deti darek kavovar Nespresso delongh. Pri priprave kapucina a latte prestalo penit mleko a mleko jenom ,, prska". Kavovar jsem dle rady bezplatne linky Nespressa odvapnila , ale problem zustal. Bylo mi nasledne nabidnuto, ze kavovar bude odvezen a za pausal 1600 kc opraven. Zda se mi to podivne. Platit pausal za opravu. Rada bych znala nazor zda je pausal za opravu normalni . Dekuji
Dobrý den, ano, je to trochu podivné. Ale, ta společnost si je asi vědoma nedostatku tohoto přístroje a ví přesně, kde je závada, tak na to má kalkulaci. Patrně udělají to samé, jako Vy (vyčistí to), ale snad lépe a uvnitř přístroje (nebo něco hodně ucpaného vymění). Zdravím!
doplněno 25.11.14 14:14:Pokud to již není v záruce, tak by se do toho mohl podívat schopný kutil.
To se vám vyplatí pouze v případě, že náklady na opravu budou nižší než vložený paušál.
Máte několik možností.
-buď se s míříte s tím, že kavovar nebude dělat pěnu, vy si jí budete dělat sama metličkou
-zaplatíte za opravu
-budete dál hledat příčinu a budete se jí snažit opravit sama
No nechci se smirit s tim , ze nekdo mi rekne od stolu , ze oprava bude stat pausalne tolik a tolik . Vemte si kdyby jenom slo napriklad o vadnou privodni snuru kavovaru , tak ja budu platit pausalne 1600 kc. Je to mazec.
Jde mi o princip .Myslim , ze kdyz nekdo neco opravuje , tak celkova cena opravy se sklada z ceny za material a z ceny za praci . Kavovar stal kolem 6 tis v roce 2011. A jeste proc si myslite , ze by mne to nevadilo?
jedná se o tento?
doplněno 25.11.14 22:26:toto vám nabídli v paušálu 1600,-Kč
NESPRESSO SERVIS
Okamžitá pomoc pro váš kávovar:
jištění problému a návrh řešení na bezplatné lince 800 26 33 33
v případě potřeby vyzvednutí kávovaru v dohodnutém termínu na vámi zadané adrese
zapůjčení náhradního přístroje
oprava kávovaru, vyčištění a kontrola všech jeho částí do 7 dnů
doručení opraveného kávovaru zpět
6-ti měsíční záruka na opravu
doplněno 25.11.14 22:27:toto vám nabídli v paušálu 1600,-Kč? - (s otazníkem)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.