Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Existuje rádio s tv?

Od: klaban* odpovědí: 15 změna:

Dobrej, prosím existuje nějaké rádio, které by v sobě mělo zabudovaný tv přijímač?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

klaban*
hodnocení

dík za odkazy to by mohlo být ono :)

doktpr365*

Pozor na ty analogové,ty vám nepujdou bez setoboxu a to by bylo zase o to dražší.

alza.cz/... mám podobnou už nějaký rok a spokojenost a přehrává to i fotky a filmy z usb a karty.

klaban*
hodnocení

tohle by bylo super, ale nemá to rádio, což já, respektive manželka potřebuje

radiové stanice jsou součástí DBTV vysílání, takže každá TV dnes přehrává i radio, není tam ale všechno, pokud je manželky oblíbená stanice součástí, není co řešit.

klaban*
hodnocení

když to je právě problém. Na televizi tady u nás naladím asi 10 staniv a zrovna samé vykopávky. Český rozhlas plus, proglas apod. Evropa 2, blaník, černá hora to na televizi nenaladím. Prostě super by bylo dvb-t zařízení + analog rádio

paw*

Tak v tomto pripade si poridte internet od O2, wifi po dome a tablet. Na tabletu si pusti telku nebo radio ze streamu na netu. Holt nebo mit v kuchyni 2 zarizeni. TV a radio samostatne.

klaban*
hodnocení

O2 internet a jejich pevnou linku jsem před měsícem zrušil :) Kdysi jsem měl od nich O2 TV a to byla katastrofa. No a nebo manželce holt koupim jen malé rádio za pár korun a bude to vyřešené. Každopádně děkuji Vám za rady a tipy a Váš strávený čas.

frkotou*

Budete si muset koupit přenosnou tv, a zvlášť rádio, ale jak už tu psali, tak existují malé černobílé tv s radiem, ale bohužel jsou na analog a musela byste si koupit k tomu set top box.

jabraka*
hodnocení

1x

Dnes je to spíše obráceně.V telvizoru lze přehrávat radia.

JB

klaban*
hodnocení

To jo, to máme doma taky v obýváku, ale manželka chce rádio do kuchyně, aby nemusel afurt pouštět kvůli rádiu televizi a také mě stále bombarduje, že chce tv i do kuchyně když vaří :) tak mě napadlo jestli by to nešlo sfouknout jedním vrzem :)

To by mě zajímalo, jak si představujete to "rádio"velké, když to má sloužit i jako TV?

doplněno 23.11.14 15:15:

@zajda888: Něco takového? :)

Lze to sfouknout najednou ale TV je cernobila,analogová,takže chce set top box a úhlopříčka je asi 14 cm.Nic jiného neznám.
Mám ji doma a event.se můžu podívat na typ
doplněno 23.11.14 16:53:

pepr: Jo,plus minus něco podobného :)

Pro ženskou do linky nad vařič optimální...:)

isteron
hodnocení

0x

Vraciate sa do historie, prvý televízor bolo rádio s televízorom, alebo naopak . R. výroby okolo r. 1956.

ja1
hodnocení

0x

Zkuste se zeptat jestli někde nemají přijímač Tesla 4002A nebo Temp-3. Ten má i VKV ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]