Nejste přihlášen/a.
Dobrej, prosím existuje nějaké rádio, které by v sobě mělo zabudovaný tv přijímač?
Pozor na ty analogové,ty vám nepujdou bez setoboxu a to by bylo zase o to dražší.
alza.cz/... mám podobnou už nějaký rok a spokojenost a přehrává to i fotky a filmy z usb a karty.
radiové stanice jsou součástí DBTV vysílání, takže každá TV dnes přehrává i radio, není tam ale všechno, pokud je manželky oblíbená stanice součástí, není co řešit.
když to je právě problém. Na televizi tady u nás naladím asi 10 staniv a zrovna samé vykopávky. Český rozhlas plus, proglas apod. Evropa 2, blaník, černá hora to na televizi nenaladím. Prostě super by bylo dvb-t zařízení + analog rádio
Tak v tomto pripade si poridte internet od O2, wifi po dome a tablet. Na tabletu si pusti telku nebo radio ze streamu na netu. Holt nebo mit v kuchyni 2 zarizeni. TV a radio samostatne.
O2 internet a jejich pevnou linku jsem před měsícem zrušil Kdysi jsem měl od nich O2 TV a to byla katastrofa. No a nebo manželce holt koupim jen malé rádio za pár korun a bude to vyřešené. Každopádně děkuji Vám za rady a tipy a Váš strávený čas.
To jo, to máme doma taky v obýváku, ale manželka chce rádio do kuchyně, aby nemusel afurt pouštět kvůli rádiu televizi a také mě stále bombarduje, že chce tv i do kuchyně když vaří tak mě napadlo jestli by to nešlo sfouknout jedním vrzem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.