Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připojení k pc

Od: nanan odpovědí: 6 změna:

Ahoj, může mi někdo prosím poradit jak se připojit k pc. Zvuk po připojení do USB reaguje, ale software se neúspěšně snaží nahrát a pořád nic. Nedostala jsme instalační cd prý není třeba asi mi něco uniklo.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Trochu se rozpovídej. Co a jak chceš připojit? Čím víc toho napíšeš, tím lépe se ti dokáže poradit. Ale z tvého popisu není jasný skoro nic.
nanan
hodnocení

Dám kabel s usb do pc a mobilu, usb je akorát rozpoznáno zvukem z pc. Ale mobil v počítači aktivní nenajdu. Pouze fotak který je ale stejně prázdný i přesto že mám foto v mobilu. Mám windows profesionál, a v mobilu android 4.4

rv*

Po propojení kabelem musíte na mobilu povolit "Velkokapacitní úložiště USB".

nanan
hodnocení

to jsem udělala, včera v prodejně se ten týpek připojil normálně mně to stále nejde. Možná chyba v pc ale s tím si také nevím rady

Mám windows profesionál - to nám moc neřekne :) XP prof., Vista prof., WIN7 prof...Nicméně jak bylo psáno - při zapojení telefonu do USB v PC musí být v telefonu povolen datový přístup. Na telefonu by se po zasunutí kabelu mělo zobrazit, zda použít přístroj jako flash disk, povolit datový přístup, použít jako ... - musíte si vybrat.Také záleží na možnostech systému - potřebách ovladače přístroje. Na W7 při on-line připojení by se měly ovladače natáhnout sami - není 100%...Samsung potřebuje aplikaci Samsung Kies - jinak neuděláte téměř nic.Pokud rada nepomohla, napište přesný typ telefonu a upřesněte verzi Windows.

hodnocení

0x

"zaktivnění" dotazu nepomůže - zkuste to prostě podrobněji popsat. Co a kam strkáte a co má jako fungovat a nefunguje...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]