Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám dotaz rozbil jsem krytku starého vypínače co sme měli na chodbě už asi 50 let a moji chytří rodiče místo nové krytky vymenili vypínač za nový a pokažde když se zapojí tak jede jen den pak přestane a pořád dokola nechápu čím to může být napadá mě jen že by dráty vyskočili ale když jsou přošroubovány ... děkuji za rady
Dobrý den, také to nechápu - každý den šroubujete dráty ve vypínači a on vypíná, ale pak vypínat přestane - světlo svítí stále nebo nejde rozsvítit? Vypínač je velmi jednoduché zařízení, tak při správné montáži a dotažení šroubků na ty správné dráty musí fungovat. Nebo je to levný šmejd a je problém v jeho spínacích kontaktech. Zdravím!
P.S. Co děláte pro další správný chod vypínače - v čem přesně se "hrabete"?
podívejte co píšete není reálné. Když zapojíte vyp. správně, nemůže druhý den nefungovat. chce to někoho zručného, aby vám s tím pomohl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.