Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bedny 5.1 - hraje jen Subwoofer

Od: borrtex odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

včera jsem obdržel nové bedny Genius SW-HF5.1 6000. Složil jsem je a zapnul si hudbu ve formátu 2.1. Do beden jsem také nastavil 2.1 a všechno v pořádku hrálo. Potom jsem to vypl, asi hodinku jsem se tomu nevěnoval a poté když jsem to zase zapl a chtěl si opět něco pustit, hrál jen subwoofer. Resp. hrály i ostatní bedny ale opravdu velmi potichu a když jsem je pak zvláště zesílil, začaly zvukově praskat. Všechno jsem to zkoušel přepojovat a nic mi nepomohlo. PC to není, protože to samé dělá i když přehraju něco z mobilu, kabelem to taky není, nahodil jsem jiný kabel, problém stejný... no a bednama samotnýma to taky není, při napojení do jiného (menšího) subwooferu jedou dobře. Takže opravdu netuším, kde bude problém... Nevíte někdo co s tím? Moc se mi nechce hned reklamovat to, co jsem sotva obdržel...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, asi jste udělal vše možné. Ještě zkuste pořádně promačkat to přední tlačítko k přepínání zvuku 2.1 na 5.1, jestli tam není špatný kontakt. Dovnitř nesmíte, tak reklamovat.

Zdravím!

doplněno 22.11.14 13:27:

Nemáte zač. Měl jste smůlu na špatný kus, ale jinak to snad už bude dobré. Mám starší typ tohoto zvukového systému už několik let a funguje stále dobře.

borrtex
hodnocení

Dobrý den,

bedny jsem tedy musel nakonec reklamovat. Vada byla v elektronice, nicméně ihned mi dali nové, které už běží (zatím) v pořádku.

Děkuji za odpověď! :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]